Original topic:

Galaxy buds fe alınır mı

(Topic created on: 07-15-2025 09:21 PM)
304 Views
nickbulamadım
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar

Dostlar kulaklık arayışı içerisindeyim 3 senelik jbl kulaklığımı sonunda bozdum 😅 neyse bende kulaklık arayışına girdim kulaklık piyasasından çok haberi olmayan bir cahil cüheyla olarak ve içimden 2k ya airpods var mıdır diye soruşturmaya başladım ve bir baktım en ucuzu 7k saçmalık bende marka bir kulaklık alacaktım samsung ta karar kıldım buds fe de nasıl bir kulaklık siparişimi vereceğim ona göre ha bide 16 pm ile ne kadar uyumlu olur çok sıkıntı değil yinede A16 dada hat var ama yinede sormak istedim , teşekkürler 😊

9 Comments
Spaweix
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Orta seviyede bir ANCsi var metro vs gibi yerlerde bir kısmını engeller diye düşünüyorum. Mikrofon kalitesi eh işte... Ses kalitesi de orta seviye ile kıyaslanabilir. JBL'in hangi modelini kullanıyordun ondan daha mı iyi yoksa daha mı kotü söyleyeyim.
Giyilebilir Cihazlar
Jbl wave tws serisinden tws 100 dü galiba
0 Likes
Spaweix
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aktif bir Anc oldugu icin ve daha çok ayrıntılara önemli verdigi için Fe daha iyi gibi geliyor bana (Jbl sadece basa onem veriyor)
Giyilebilir Cihazlar
Jbl baya baslıydı bide ben ekolayzerden bas sevdiğim için dahada baslı yapmıştım galiba ondan bozdum :) neyse hocam siparişimi veriyorum buds fe için sağolun 😊
0 Likes
Spaweix
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim de hocam, 3 yıl yine iyi kullanmışsınız, kardeşim Tune 560 BT modelini 1 yıl kullanıp bozmuştu😂
Giyilebilir Cihazlar
Hala bozulmamıştı hocam bu arada yere düşürdüm diye bozuldu yoksa hala çalışıyordu baya ilginç 3 yıl kullanmam
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kendim kullanıyorum. Verdiğim her kuruşa değdi. Bu arada, Galaxy Buds Core diye bir kulaklık çıktı, sanırım daha iyi özellikleri var, ona da bakın derim.
Giyilebilir Cihazlar
Çok anlamıyorum ama bakayım bir o kulaklığıda teşekkürler 😊
Spaweix
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds Fe yaninda daha iyi hocam ben söyleyeyim😅