cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds 3 sesle yönetme

(Topic created on: 12-08-2024 05:11 PM)
286 Views
sameterol1
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, birkaç gün önce galaxy buds 3 aldım, her kullanıcı gibi almadan önce biraz araştırdım. Araştırdığım sıralarda sesli komut özelliğini görüp "gayet güzel özellik" demiştim. Cihazı satın aldım, elime ulaştı fakat bu özelliği bixby'siz yapılamadığını **bleep** ettim. Fakat izlediğim ve araştırdığım kaynaklarda sesli asistan'a ihtiyaç olmadan "next music" "volume up" gibi direkt söylemlerle yönetilebildiği yönündeydi. Bunu nasıl yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
deimos37
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Wearable uygulamasına girip kulaklık ayarları üzerinden sesli komutlar yazarak aramanız gerek; o zaman görünüyor.

View solution in context

6 Comments
Solution
deimos37
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Wearable uygulamasına girip kulaklık ayarları üzerinden sesli komutlar yazarak aramanız gerek; o zaman görünüyor.
sameterol1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Şöyle çözüm buldum ben de, chat gpt sağolsun. Telefonun dilini ingilizce yapıp wearable'ye girdiğimde gözüktü aktif edip tekrar türkçeye çevirince açık kaldı. Garip buna böyle ulaşabiliyo olmak
0 Likes
deimos37
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Aslında hala görünmeyen birkaç özellik var; bunlar ilerideki güncellemeyle gelecek sanırım. Sesli komutlar ise dil ayarlarıyla ilgili bir sorun. Bu yüzden dediğin gibi de yapılabilir, benim dediğim gibi de.
sameterol1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Başka hangi özellikler var?
0 Likes
deimos37
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Profil kısmından gönderilere bakabilirsin orada karşılaştırmasını atmıştım
0 Likes
sameterol1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gördüm, bahsettiğin özellikler pro için geçerli sanırım. Ben de düz modeli var, şuan gelmesini isteyeceğim iki özellik var. 1. Adaptif gürültü önleme 2. Daha detaylı Türkçe sesli kontrol. Bunlarda gelse düz modele gayet yeterli bence
0 Likes