cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds 3, buds 3 pro

(Topic created on: 06-12-2024 08:32 PM)
367 Views
kaddd
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

image
Tasarımda tamamen değişikliğe gidildiği doğrulanmış oldu

9 Comments
AlperGüler
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Ismiyle uyusan bir tasarima sahipti aslinda ama boyle airpods pro gibi olmus
kaddd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1 buçuk yıla yakındır buds 2 kullanıyorum, şimdiye kadar en iyi ses deneyimi yaşadığım ürün, FAKAT telefon görüşmesi gibi işlevlerde gerçekten başarısız, sevgilim buds 2 pro kullanıyor onun da aynı şekilde, okuduğum raporda mikrofon deneyimini iyileştirmek için bu tasarıma geçildiğini belirtmişler. Ben açıkçası görünümden çok işlev tarafındayım. Ayrıca buds tasarımı bana nedense işitme cihazı gibi geliyor, görünüm olarak
AlperGüler
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Aslinda haklisin işlev daha önemli tasarim olarak farkli olmasi ve ayretten samsung oldugu belli olsun diye yeşil buds 2 almistim umarim bu cikacak modeldede renk secenekleri olur gerci F/p diyebilcekmiyiz orasi muamma
_FVS_
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
İyi ki Buds 2 almışım. Airpods'larım tasarımı hoşuma gitmiyor, Samsung'un ne güzel farklı tarzı vardı.
kaddd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1 buçuk yıla yakındır buds 2 kullanıyorum, şimdiye kadar en iyi ses deneyimi yaşadığım ürün, FAKAT telefon görüşmesi gibi işlevlerde gerçekten başarısız, sevgilim buds 2 pro kullanıyor onun da aynı şekilde, okuduğum raporda mikrofon deneyimini iyileştirmek için bu tasarıma geçildiğini belirtmişler. Ben açıkçası görünümden çok işlev tarafındayım. Ayrıca buds tasarımı bana nedense işitme cihazı gibi geliyor, görünüm olarak
AlperGüler
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 bi 3 4 sene daha goturur gibi devir tasarruf devri buds 3 min 7 8k ya cikar
_FVS_
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Sana katılıyorum. Devir tasarruf devri.
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ah be…
kaddd
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
0 Likes