cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy buds 2 düşük ses sorunu

(Topic created on: 04-13-2022 10:10 AM)
431 Views
greenriver
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar samsung galaxy buds 2 + samsung note 10 lite cihaz ikilisinde ses çok çok az ve kalitesiz çıkıyor, buna karşılık kulaklığı ipad'e bağladığımda muazzam güzel ve yüksek bir ses çıkıyor aynı sorunu yaşayan var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GökhanAy
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklarınızın güncel olduğunu düşünüyorum ki ipad de güzel ve yüksek ses aldığınızı yazmışsınız. Bluetooth sorununuz var gibi gözüküyor. Ya bluetooth kendisinde yada wearable ve ses uygulaması arasındaki haberleşmede olabilir. Bunun için önce canlı destek ile uzaktan bağlantı samsung tutor ve sorun çözümü canlı yazışma yöntemi ile sorunun bertaraf edilmesi yönüne gitmenizi öneririm. Hala çözüme ulaşamamanız durumunda telefonu sıfırlamanızı öneririm. Bunlarla beraber çözüme ulaşamamanız durumunda telefonu yetkili servise göndererek bluetooth kontrolü yaptırmanızı öneririm.

View solution in context

8 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Kulakliklari sifirlayin duzelir sistemsel hata olmus olabilir
greenriver
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Denedim
0 Likes
GökhanAy
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy wearable, bluetooth uygulama önbelliğini temizleyin uygulamaları silip tekrar yükleyerek yeni bağlantı kurun. Güncel sürümlerin yüklendiğinde emin olun. Sorunun uygulamalarla ilgili olduğu aşikar. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
greenriver
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hepsini yaptım inanın
0 Likes
Solution
GökhanAy
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklarınızın güncel olduğunu düşünüyorum ki ipad de güzel ve yüksek ses aldığınızı yazmışsınız. Bluetooth sorununuz var gibi gözüküyor. Ya bluetooth kendisinde yada wearable ve ses uygulaması arasındaki haberleşmede olabilir. Bunun için önce canlı destek ile uzaktan bağlantı samsung tutor ve sorun çözümü canlı yazışma yöntemi ile sorunun bertaraf edilmesi yönüne gitmenizi öneririm. Hala çözüme ulaşamamanız durumunda telefonu sıfırlamanızı öneririm. Bunlarla beraber çözüme ulaşamamanız durumunda telefonu yetkili servise göndererek bluetooth kontrolü yaptırmanızı öneririm.
greenriver
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Telefonu sıfırlamak çok meşakkatli olacak benim için diğer çözüm yollarını deniyorum
0 Likes
GökhanAy
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Umarım kısa sürede sorunun çözülür. Hayırlı günler.
greenriver
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı günler teşekkür ederim
0 Likes