cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Wearable Buds Pro Eklentisi Hatası

(Topic created on: 05-10-2022 04:41 PM)
yusufk122
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıcısıyım. Galaxy Wearable aracılığıyla buds pro eklentisi indirerek bağlantıyı kurdum. Ama kulaklığı kulağıma takıp kullanmaya başladığımda ayarlardan dokunmaları engelle seçeneğini aktif ediyorum. Ama uygulamayı kapattığımda sanki yaptığım özellikler pasif oluyor. Yani kulaklığa dokunduğumda müzik duruyor. Buda sürekli kulaklığı kulağımda düzeltmek için dokunduğumda ya müzik değişiyor ya müzik duruyor. Yani ben kulaklığı kullanırken bu uygulama sürekli açık olmak zorunda değil. Uygulamayı kapattığımda ayarlar pasif oluyor. Samsung s7 edge kullanırken bu sorun yoktu.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Samsung cihazda bu sorunu yaşamadığınızı iletmişsiniz, bu durumda kulaklık kaynaklı bir sorun değildir. Telefonundan uygulama izinlerini kontrol edebilirsin, arka planda çalışmasını vs engellemiş olabilirsin. Herşeyin normal olduğunu düşünüyorsan hata raporu gönderebilirsin.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Emree1
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Uygulamanın pil optimizasyonu gibi özelliklerini devre dışı bıraktınız mı arka planda pil etkinliğine izin verin
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Samsung cihazda bu sorunu yaşamadığınızı iletmişsiniz, bu durumda kulaklık kaynaklı bir sorun değildir. Telefonundan uygulama izinlerini kontrol edebilirsin, arka planda çalışmasını vs engellemiş olabilirsin. Herşeyin normal olduğunu düşünüyorsan hata raporu gönderebilirsin.

0 Likes