- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-10-2022
04:41 PM
(Last edited
05-10-2022
04:42 PM
by
Gökırmak
) in
Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıcısıyım. Galaxy Wearable aracılığıyla buds pro eklentisi indirerek bağlantıyı kurdum. Ama kulaklığı kulağıma takıp kullanmaya başladığımda ayarlardan dokunmaları engelle seçeneğini aktif ediyorum. Ama uygulamayı kapattığımda sanki yaptığım özellikler pasif oluyor. Yani kulaklığa dokunduğumda müzik duruyor. Buda sürekli kulaklığı kulağımda düzeltmek için dokunduğumda ya müzik değişiyor ya müzik duruyor. Yani ben kulaklığı kullanırken bu uygulama sürekli açık olmak zorunda değil. Uygulamayı kapattığımda ayarlar pasif oluyor. Samsung s7 edge kullanırken bu sorun yoktu.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2022 09:33 AM in
Giyilebilir CihazlarSamsung cihazda bu sorunu yaşamadığınızı iletmişsiniz, bu durumda kulaklık kaynaklı bir sorun değildir. Telefonundan uygulama izinlerini kontrol edebilirsin, arka planda çalışmasını vs engellemiş olabilirsin. Herşeyin normal olduğunu düşünüyorsan hata raporu gönderebilirsin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-10-2022 09:12 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-12-2022 09:33 AM in
Giyilebilir CihazlarSamsung cihazda bu sorunu yaşamadığınızı iletmişsiniz, bu durumda kulaklık kaynaklı bir sorun değildir. Telefonundan uygulama izinlerini kontrol edebilirsin, arka planda çalışmasını vs engellemiş olabilirsin. Herşeyin normal olduğunu düşünüyorsan hata raporu gönderebilirsin.