Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Wearable Açılmıyor Bile

(Topic created on: 05-27-2025 12:53 PM)
419 Views
Duhannim
Active Level 8
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bu sabah uyandığımda Watch 7 ekranında bağlantı koptu uyarısı aldım. İlk başta telefona bir şey mi oldu diye korktum ama telefon açılıp üstüne bir de Bluetooth listesinde saate bağlı gözükünce sorunun Wearable olduğunu düşündüm. Açmaya çalıştığımda boş ekranda kalıp ardından çöküyordu. Ben de Galaxy Store üzerinden Wearable uygulamasını kaldırdım. Ardından çıkan ekranda Buds 3 manager ve Watch 7 manager'ı da kaldırdım ve tekrardan Wearable uygulamasını indirdim. Açtığımda beni ilk kurulum ekranı karşıladı. Devam etmek istediğimde yakındaki cihazlara erişim isteğinde bulundu ve onayladım. Ardından yine çöktü ve her açtığımda sadece çöküyor. Cihazlarımı hem temiz hem güvenli kullanan biriyim. Belki çözüm sunacak birisi olur diye cihazları da yazacağım, sorun hangisinden kaynaklanıyor bilmesemde. Muhtemelen uygulama ile ilgili bir sorun, daha önce de buds3 widget'ı ile ilgili bir sorun vardı ve güncelleme ile fixlemişlerdi. 

Cihazlarım:
- Galaxy S24 Ultra
- Galaxy Watch 7
- Galaxy Buds 3

Dipnot: Çökme raporunu geribildirim olarak gönderdim. Destek ekibine yazdım. 
0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani bir yerlerde çakışan birseyler var

View solution in context

4 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yapman gerekenleri zaten yapmışsın. Ama en son yüklediğin yada izin verdiğin uygulamaları bir hatırlamanda fayda var
Duhannim
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu sorundan önceki gece tek yüklediğim uygulama Sony'nin resmi Playstation uygulamasıydı.
Solution
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yani bir yerlerde çakışan birseyler var
Duhannim
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar, sorunu çözdüm ama garip bir şekilde. Telefonu yeniden başlattım ve sorun çözüldü :D?

Size tavsiye, Samsung'un ayarlarda eklediği "Kullanılmıyorken Yeniden Başlat" ayarını kapatmayın. Ben ne gerek var diye kapatmıştım ama o ayarda "Cihazınızın en iyi şekilde çalışmasını sağlar" yazıyordu. Demekki arada bi yeniden başlatma lazımmış 😅
0 Likes