- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-27-2025
12:53 PM
(Last edited
05-27-2025
12:57 PM
by
Turkuaz
) in
Bu sabah uyandığımda Watch 7 ekranında bağlantı koptu uyarısı aldım. İlk başta telefona bir şey mi oldu diye korktum ama telefon açılıp üstüne bir de Bluetooth listesinde saate bağlı gözükünce sorunun Wearable olduğunu düşündüm. Açmaya çalıştığımda boş ekranda kalıp ardından çöküyordu. Ben de Galaxy Store üzerinden Wearable uygulamasını kaldırdım. Ardından çıkan ekranda Buds 3 manager ve Watch 7 manager'ı da kaldırdım ve tekrardan Wearable uygulamasını indirdim. Açtığımda beni ilk kurulum ekranı karşıladı. Devam etmek istediğimde yakındaki cihazlara erişim isteğinde bulundu ve onayladım. Ardından yine çöktü ve her açtığımda sadece çöküyor. Cihazlarımı hem temiz hem güvenli kullanan biriyim. Belki çözüm sunacak birisi olur diye cihazları da yazacağım, sorun hangisinden kaynaklanıyor bilmesemde. Muhtemelen uygulama ile ilgili bir sorun, daha önce de buds3 widget'ı ile ilgili bir sorun vardı ve güncelleme ile fixlemişlerdi.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2025 12:58 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2025 12:55 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2025 12:56 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2025 12:58 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-27-2025 01:04 PM in
Giyilebilir CihazlarSize tavsiye, Samsung'un ayarlarda eklediği "Kullanılmıyorken Yeniden Başlat" ayarını kapatmayın. Ben ne gerek var diye kapatmıştım ama o ayarda "Cihazınızın en iyi şekilde çalışmasını sağlar" yazıyordu. Demekki arada bi yeniden başlatma lazımmış 😅