Original topic:

Galaxy Watch7 44mm yavaş şarj oluyor

(Topic created on: 08-20-2024 04:21 PM)
236 Views
Beyaz_G
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

1 hafta once elime ulasan 44mm Galaxy Watch7 saatim 3 saatte tam sarj oluyor. Muhtemelen sicaktan ama benim gibi sorun yasayan kisi cok gormedim. Yani 1 saat 20 dakika tahmini sure veriyor ama 3 saatte %100 oluyor arada da sarji durduruyor. Benim gibi sorun yasayan var mi?

10 Comments
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Isınıyor olabilir mi? Ayrıca güncel mi?
Beyaz_G
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Guncel. Isiniyor evet ama Samsung'un bu konuda onlem almasi gerekti. Kisin da kaloriferler yanacak e o zaman yine mi 3 saat bekleyecegim. Huawei ne kadar isinirsa isinsin sarji kesmiyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar Kardeşim, 😊

3 saat Çok uzun bir süre, Şimdi Öncelikle Cihazı Ney ile şarj ediyorsun, Birde hangi Adaptör ile şarj etmektesin.
0 Likes
Beyaz_G
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kendi sarj aletiyle. 25W Samsung adaptorunu kullaniyorum.
Beyaz_G
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Gecen buzdolabinda denedim jet hizinda sarj oldu ama maalesef saati surekli buzdolabinda sarj edemiyorum 😄
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buzlukta şarj sıkıntı kardeşim aman. 😂
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gayet normalmiş kardeşim, 😊

İstersen Cihazı bir sıfırlamayı dene. Aynı şekilde Watch 6 Classic'i ben şarj ediyorum 1,30 Saatte şarj Olmakta.

Ayrıca cihazda ısınınca bir uyarı geçmesi gerekiyor o uyarıya Rastlıyormusun peki?
0 Likes
Beyaz_G
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Hayir uyari vermiyor. Oyle alev almiyor zaten. Telefonum da ilikken sarja takinca meseka 10 dakika falan sarji baslatmiyor ama uyari da vermiyor. Yavas sarj edecek kadar isiniyor ama.
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sıkıntı bir konu üsteki yorumumu dikkatli şekilde okuyun isterseniz. Konuyu servise taşımak gerekmekte. 😊

444 7 711 Arayarak Detaylı bilgi alabilirsiniz.
0 Likes