Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch4 Teknik Servis Sıkıntım

(Topic created on: 10-02-2022 09:38 AM)
494 Views
MehmetAliCAN
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi günler.

Watch4 cihazımı 26 Ağustos'ta Destek Bilişim Kadıköy servisine ekranda siyahların sarı olması, ekranın açılırken titremesi ve şarjda kısa devre? yapıp yeniden başlaması, şarjda aşırı ısınma oluşup şarjı durdurması nedeniyle teslim ettim. Rica etsem şarj kablosunda da bir sorun var mı? diyerek incelenmesi için servise teslim ettim ve kendilerinde tuttukları servis kağıdına da kocaman şarj kablosu teslim alınmıştır yazarak aldılar. Günler sonra ben arayınca cihaz akıllarına gelmiş olacak ki o zaman incelemeye başlamışlar çünkü resmi samsung'un onarım sayfasına bir güncelleme girmemişler kendi sitelerine beni yönlendiriyorlar. Aradıktan sonra incelenen cihaz 6 Eylül'e tamir edildi yazdı Samsung'un kendi sitesinde ve almaya gittim. Bu sefer de testlerden geçmedi dendi ve tıpış tıpış annemle geri döndüm. Saat 9 Eylül'de tamir edilmiş ki ben rica etmiştim şehir dışına çıkacağım öncelik verme şansınız var mı? diye. 2 gün önce annem neredeyse 2 saat yol çekip saati gidip aldı, Trabzon'a kargoladı. Bir de bakarım ki ekran aynı ekran, bildiğiniz sapsarı siyahlar ve açılırken ekran titreyerek açılıyor. Üstelik şarj aletim de kendilerinde bulunan kağıtta kocaman yazmasına rağmen teslim EDİLMEMİŞ. Aradım ilgili şubeyi durumu anlattım bana diyor ki saati annenize kargolayın o zaman anneniz cihazı teslim etsin bize inceleyelim EĞER KULLANICI HATASI DEĞİLSE. E arkadaşım saat 15 gün sizde resmen esir durdu, sizin hiç mi aklınıza gelmedi şikayet kaydında kocaman ekranda sorun olduğu yazarken incelemeniz? Gerçekten sinirliyim arkadaşlar. Hiçbir ürünümde Samsung teknik servisten yüzüm gülmedi. Daha önce de Avcılar servisi Note10 cihazımı mahvetmişti. Şimdi benim nereyi aramam gerek bir akıl verebilir misiniz lütfen bana ya?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba MehmetAliCAN,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Thevivian
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de iPhone u birakip Z Fold 3 kullanmaya başladım ve resmen bunlardan korkuyorum. Samsung ile ilgili çok fazla şikayet var. Sanırım önümüzdeki yıl cihazı satıp iPhone a geri dönerim.
Cyber猫
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Sorunun umarim biran önce düzelir fakat marka bazlı konusucak olursak , her şube ve teknik servis ayni degil , elma firmasindada cok fazla sıkıntı yasamıslığım var samsungdada cok guzel destek almisligim var biraz sans isi diyebilirim, her firmanin kendine gore zaten sikayet kitlesi var 🤭
MehmetAliCAN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Elbette öyle, ancak iki apayrı şubede de çok kötü bir deneyim yaşayınca insanın artık tadı kaçıyor.
Cyber猫
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Cok haklısın bu durumda ne yapılır bilemiyorum , şube müdürüne ulaşmayı deneyebilirsiniz belki bilemedim bende 😔
Giyilebilir Cihazlar
20 iş günü süresini geçmiş değişim yada para iadesi yapmak zorundalar görüşüp değişim yada para iadesi isteyebilirsiniz
MehmetAliCAN
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yok haklarına girmeyeyim 15 gün kalmış cihaz yanlış günden saymışım
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba MehmetAliCAN,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti. Bundan sonraki süreçte de her türlü destek talepleriniz için size destek sunmaktan memnuniyet duyacağız.

Teşekkürler.
MOD