cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch

(Topic created on: 06-03-2024 03:30 AM)
290 Views
mş
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Watch lar ne sıklıkla şarz istiyor, ne sıklıkla şarza takıyorsunuz, kullanımı nasıl vs
0 Likes
25 Comments
stupwarz
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy wach 5 kullanıyorum şarjı güç tasarufundayken 2 gün degilden 1 gün 30dk civarı gidiyor şarj dolumu aşırı derece iyi yarım saate 100 oluyor (orijinal adaptör kullanılırsa) öğrenciyim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor, acil durumlarda sos, arama yanitlama konuşma, ses kaydetme, ses kalitesi baya iyi uygulaması üzerinden her şey ayarlanabiliyor saat şekilleri fazlasıyla ve değişikliklerde yapilabiliniyor uzun lafın kısası kolunuza saat değil telefon takıyorsunuz. Umarım yardımcı olmuşumdur :)
mş
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
bileklik gibi ki kullanıyorsun yoksa telefon gibi mi
0 Likes
zamzungcuA9
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 klasik 47mm kullanıyorum ortalama 1 buçuk günde bir şarj ediyorum % 15 e düştüğünde
0 Likes
mş
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bileklik gibi mi telefon gibi kullanıyorsunuz
0 Likes
zamzungcuA9
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Genelde telefon gibi kullanıyorum arama watsap mesajlar ama çok **bleep** olmuyor sosyal biri değilim genelde işle alakalı görüşmeler yapıyorum
0 Likes
GLXYS23
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Her gün takıyorum ve bu çok can sıkıcı bir durum , bende bi tane de huawei watch fit 3 var haftada 1 şarja takıyorum
0 Likes
mş
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hangi alet bu, birde bileklik gibi mi telefon gibi mi kullanıyorshn
0 Likes
GLXYS23
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet bildiğimiz akıllı saat ,yeni çıktı İnternete yaz görürsün, şu an satış rekorları kırıyor, acayip güzel bişey
0 Likes
mş
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kullanım tarzın nasıl, neler açık vs
0 Likes