Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch'lar neden kadranları kötü?

(Topic created on: 12-13-2025 12:28 AM)
162 Views
liang222
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung Galaxy Watch 8'im var en güncel akıllı saat olmasına rağmen Maalesef ki hiç adam akıllı bir kadran bulamadım yani saat temasından bahsediyorum Google Play Store'da binlerce kez gezdim facer uygulamasını indirdim Yani hiçbir şekilde gerçekten güzel bir teması yok bunun sebebi nedir veya önerebileceğiniz bir uygulama var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
FS_alpha
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek❤

View solution in context

0 Likes
5 Comments
FS_alpha
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bence siz beğenmiyorsunuz bende de 8 classic var çok güzeller var. Reddite bakın orada belli gruplar baya paylaşıyorlar watch face
liang222
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam Hiçbir sayfa bilmiyorum paylaşan yönlendirebilirsiniz sevinirim fakat beğenmediğimi de düşünmüyorum sebebini söyleyeyim yaklaşık 10 yıldır akıllı saat kullanıyorum ve önceki 8 yılım tamamen Apple ekosistemine dayalıydı ve o kısımda çok güzel çok dinamik saat kadranları vardı gerçekten Fakat burada kendi uygulaması içerisinde gerçekten güzel bir şey bulamadım analog değil de dijital temalı olanları seviyorum ve kullanıyorum fakat Ona rağmen hiç güzel bir şey bulamıyorum yani yönlendirebilirseniz eğer çok sevinirim bahsetmiş olduğumuz gruba
FS_alpha
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam benim bir arkadaşım bu gruplardan çok anlıyordu. Şuan yazsam gece gece ayıp olur. Sabahleyin sorarım sonra size doğrudan mesajlar bölümünden atarım linkleri. Ben memmun olduğum için hiç girmedim o sayfalara varlığından haberdarım sadece😊
liang222
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam eğer unutmazsanız ve özelden atabilirsiniz gerçekten çok sevinirim sizden haber bekliyor olacağım Şimdiden çok teşekkür ederim🙏
Solution
FS_alpha
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek❤
0 Likes