cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch Ultra Tuzlu suya dayanır mı? Dersimiz Deniz Jeolojisi.. 🤓☝️

(Topic created on: 07-19-2024 12:29 PM)
95 Views
ERROR__
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung sitesindeki verilere göre Galaxy Watch Ultra ISO 22810 standartlarındaki test koşullarında100 Metre derinlikte% 5'lik tuzlu su ve 4 ppm klorinli suda10 dk direnç ( water resistant) sağlıyor. 

Ankara Üniversitesi Açık Ders Malzemeleri sitesindeki Deniz Jeolojisi ders notlarına göre okyanusların ortalama tuzluluk oranı%3.5

Türkiye'deki denizlerin tuzluluk oranı ise ; 
Karadeniz %1.8
Marmara %2.3 - %3.6
Ege %3.5
Akdeniz %3.8 

Bu demek oluyor ki Galaxy Watch Ultra ile tuzlu deniz suyunda ve klorlanmış havuzlarda rahatlıkla yüzebilirsiniz. 

image

image

image

image

image

image

10 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bi' zahmet Ultra'yla da yüzelim lütfen. Bozulursa hiçbir şekilde garantiye girmeyecek olması ayrı bir şey…
Giyilebilir Cihazlar
Ben o cihazı suya sokmam ya 😅💰
Giyilebilir Cihazlar
Bencede😀
SM-S901E_DS
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
huawei watch gt2 pro vardı bende geçen sene denizde saatle girdim hiçbirşey olmadı bu sene denize girdim saat tamamen bozuldu
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bu Saat Bunu Hakediyor 😊👍
0 Likes
0serName
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Peki düz saatler? 5 atm olmasına rağmen tatlı suda yüzüp bozan çok kişi var. Bu daha dayanıklı ama yine de güvenemedim. Eğer gerçekten dalış yapsam garmin vs. alırım. Birde kafamı hem 1.5 m hem de 5-10 atm sertifikası olması karıştırıyor. Elinize sağlık
0 Likes
0serName
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Anladım. Bana düz saatlerdeki 5atm biraz altı boş gibi geliyor.
0 Likes
0serName
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Aquisler de güzel. Bende de eskiden prospex vardı. Pek daldığım yoktu ancak birkaç sefer tüplü dalış yapmıştım hiç endişelenmemiştim. Ultra ile dalmam ama😅
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Dayandı mi?
0 Likes