Original topic:

Galaxy Watch Ultra – Pil Tüketimi ve Wireless Power Sharing Sorunu

(Topic created on: 10-03-2025 12:23 PM)
154 Views
Çufa
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

Yaklaşık üç haftadır Galaxy Watch Ultra kullanıcısıyım.
Dün gece saatimi %100 şarj ile takarak uyudum. Sabah uyandığımda şarj %35 seviyelerine düşmüştü ve uyku takibi dahil hiçbir ölçüm yapılmamıştı. Ayrıca gece boyunca telefon (Samsung Galaxy S24+) ile bağlantı sorunu yaşanmış. Cihazları yeniden başlatınca bağlantı düzeldi fakat pilin bu kadar hızlı tükenmesi normal görünmüyor.

Bunun dışında, saatimi Galaxy S24+ cihazımın Kablosuz Güç Paylaşımı özelliği ile şarj etmeye çalıştığımda “Bu şarj cihazı saatinizle uyumlu değil” uyarısı alıyorum. Galaxy Watch Ultra’nın Wireless Power Sharing özelliğini desteklediğini biliyorum, bu nedenle bir yazılım hatası olabileceğini düşünüyorum.

Konu hakkında yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Teşekkürler.

3 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim,
maalesef watch 7 ve üstü modeller o özelliği desteklemiyor.
Çufa
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Bu çok saçma olmuş. Ben her zaman ki gibi saati koluma taktım yattım bağlantısı var mı yok mu diye kontrol mü edeceğim artık? Yada şarj kablosunu da yanımda taşımam gerekecek anladığım kadarıyla. Bu durum baya canımı **bleep**. Şarjım da bitmek üzere zaten. Gece kayıt yapmaması da cabası.

Bugün ki gece kaydı yok hiç. Senkronizasyon da yaptım ama yinede ne telefon da ne de saatte gözükmüyor.

Süreci bir kaç gün daha takip edeceğim bakalım ne olacak.

0 Likes
Çufa
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Bu konuda da şaşırdım alırken telefondan da şarj edilebilir deniyordu ama olmuyor. Hareket etmemesi için herşeyi yapıyorum ama beceremedim. Düz bir masa üzerinde deniyorum yine de beceremedim.

Gemini Asistandan dolayı mı diye düşünmedim değil. Telefona güncelleme yaptım ondan mı koptu bağlantı aklıma gelen diğer seçenekler.

Bir kaç gün daha takip edeceğim. Sonucu yazacağım buraya.

0 Likes