Original topic:

Galaxy Watch Pil

(Topic created on: 07-29-2025 02:06 PM)
409 Views
FluidGalaxy
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Bu Galaxy watchlar mükemmel ama tek sorunu şarjı çok hızlı bitiyor, bu sizce neden böyle çözülecek mi bu durum, seneye Huawei saat almayı planlıyoruö sırf bu sebep yüzünden.
image

8 Comments
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bunun sebebi samsung watch'ların Android sistemi gibi çalışması, tüm uygulamaları yükleyebilmen, wifi'ye bağlanabilmen vs ama huawei'de birkaç uygulama indiriyorsun o kadar ve internet bağlantısı yok, bir saatten çok bileklik gibi o yüzden 5 gün falan dayanıyor.
Erudes
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Burda tercih yapacaksın işte sen telefon gibi mi kullanmak istiyorsun saati yoksa bileklik gibi mi.
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Telefon gibi her zaman kullanılmaz ama işim düştüğü zaman saatten herşeyi yapabilmek bir ayrıcalık.
Bileklik gibi kullanmak istesem gider bileklik alırım neden fazladan 5-10 bin lira vereyim ki?
0 Likes
Erudes
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İşte o zaman şarj hakkında çok eleştirmemek lazım Samsung ve diğer wear os kullanan cihazları
Erudes
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada sana değilde postu açan arkadaşa yazdım ben daha çok
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet kesinlikle ama insanlar hâlâ anlamıyor ve samsung'u kötülüyor, huawei'de samsung apple gibi çalışsa onunda şarjı 2 günü geçmez ve zaten 1-1.5 saatte fullendiği için mesela uyumadan 30dk sabah 30dk şarja taksan çok rahat 1 gününü çıkarır.
murat_s24ultr
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben Huawei v3 kullandım pil hariç bileklik gibi v5 nasıl bilmiyorum şimdi w8 classic aldım bekliyorum
Giyilebilir Cihazlar
Ben şahsen 1 yıldır Huawei watch gt 4 akıllı saati kullanıyorum sana şöyle söyliyim şarjı en 14 gün götürüyor ben Huawei den gayet memnunum uX5CnxiPsV.jpg