cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch | Cevap verirseniz inanılmaz mutlu olurum☺️

(Topic created on: 09-04-2024 01:38 AM)
228 Views
yeniavcii38
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, 

Ben spor ve egzersiz için Galaxy Watch bakıyorum. Alabilir miyim bilmiyorum ama alırsam hangisini almalıyım size danışmak istedim. Galaxy Watch6 Classic'e baktım. Hoş duran bir saat. Klasik saatlere benzediği için hoşuma gitti. Akıllı saat gibi değil klasik saat gibi duruyor. Özellikle buna bayıldım. Klasik saatleri çok seven bi insanım. Sizce olur mu? Önerileriniz nelerdir?

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel seçim olur 👌

View solution in context

Solution
BİSTOLOG
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bileğin inceyse biraz büyük duracaktır. Bence bir mağazada bileğine takıp denemelisin. Saate gelince güzel bir saat bende astro edition versiyonunu uygun bir fiyata almıştım. Öğrenci indirimli mağaza kısmından almanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun.

View solution in context

8 Comments
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel seçim olur 👌
yeniavcii38
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim☺️☺️ Belirttiğim gibi en çok klasik saatlere benzemesini sevdim☺️☺️
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok şık bence 🤝
yeniavcii38
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynı fikirde olmamız çok güzel☺️☺️🫡
Sisyphe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
😊😊
cybercider
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Şarjı ne kadar gidiyor bu modelin
yeniavcii38
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1 gün gidiyormuş. Abimlerle konuştum bu modeli alacağız 43mm. Bileğim küçük. Kızım zaten.
0 Likes
Solution
BİSTOLOG
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bileğin inceyse biraz büyük duracaktır. Bence bir mağazada bileğine takıp denemelisin. Saate gelince güzel bir saat bende astro edition versiyonunu uygun bir fiyata almıştım. Öğrenci indirimli mağaza kısmından almanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun.