Moderator
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-23-2023 03:02 PM (Last edited 01-23-2023 03:04 PM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba,
Galaxy Watch Active saatinize nasıl Bluetooth Kulaklık bağlayabileceğinizi öğrenmek için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
4 Comments

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-23-2023 03:32 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba yeşilırmak moderatör.
Öncelikle Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Sayın moderatör Size bir tane tavsiyede bir tane de sorum olacak.
Öncelikle tavsiyemde bulunmak istiyorum bilgilendirme amacıyla siz ve diğer moderatör arkadaşlarınız konu açtığınız zaman bilgilendirici yazıyı direkt açtığınız konu içerisine link bırakmak yerine yazarsanız daha iyi olur.
Soracağım soru da şöyle olacak Talkback uygulamasında klavyede yazı yazarken bir harfe dokunduğum zaman çift tıkladığım zaman o harfi yazmasını istiyorum bu özelliği nasıl açabilirim herhangi bir harfin üzerine dokunduğum zaman direkt yazıyor çift tıklayarak yazmasını istiyorum.
Örneğin a harfini dokunduğum zaman tek dokunmayla yazmasın çift tıklamayla harfi yazı etkinleştirsin.
Öncelikle Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Sayın moderatör Size bir tane tavsiyede bir tane de sorum olacak.
Öncelikle tavsiyemde bulunmak istiyorum bilgilendirme amacıyla siz ve diğer moderatör arkadaşlarınız konu açtığınız zaman bilgilendirici yazıyı direkt açtığınız konu içerisine link bırakmak yerine yazarsanız daha iyi olur.
Soracağım soru da şöyle olacak Talkback uygulamasında klavyede yazı yazarken bir harfe dokunduğum zaman çift tıkladığım zaman o harfi yazmasını istiyorum bu özelliği nasıl açabilirim herhangi bir harfin üzerine dokunduğum zaman direkt yazıyor çift tıklayarak yazmasını istiyorum.
Örneğin a harfini dokunduğum zaman tek dokunmayla yazmasın çift tıklamayla harfi yazı etkinleştirsin.
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-23-2023 03:38 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler 😍❤️
Muhammed_A53_S2 1FE