Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch Active 2 Galaxy Wear Program Sorunu

(Topic created on: 02-01-2020 03:12 AM)
2778 Views
Sinanali
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
İyi günler. Saatim galaxy watch active 2. Telefon Note 10 Android 10 yüklü. Galaxy wear uygulaması saat ekranı ilk zaman sorunsuzdu iki veya üç kullanım sonrası ek resimlerdeki gibi hata olmaya ve ara sıra kendiliğinden yeniden başlamaya başladı. Saat kadranı seçimi hatası sürekli var. Renk vs göstermiyor artık. Problem sadece wear uygulamasında. Saat içinden değiştirirken problem yok tamamı gözüküyor. Samsung önerisiyle saati sıfırlayıp programı da yeniden kurdum düzelmedi. Bunu da tekrar bildirince saati teknik servise götürmemi istediler. Biraz garip değil mi?

image

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Galaxy Werable > Depolama > Veriyi sil yaparsan sorun çözülecektir. Çözülmez ise, bahsettiğin şekilde sadece uygulamada sorun olduğunu anlıyoruz. Biraz bekle güncelleme gelecektir. 

View solution in context

6 Comments
ResulÖvür
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ayarlar bölümünden uygulamanın verilerini temizleye bilirseniz çözülür sıkıntı
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Galaxy Werable > Depolama > Veriyi sil yaparsan sorun çözülecektir. Çözülmez ise, bahsettiğin şekilde sadece uygulamada sorun olduğunu anlıyoruz. Biraz bekle güncelleme gelecektir. 

Sinanali
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Maalesef düzelmedi. Güncelleme bekliyorum artık.
0 Likes
ResulÖvür
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
puligin i kaldırır mısın
Sinanali
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Plugin kaldırdım. Programı açtım saat sıfırlanıp tekrar kuruldu otomatikman. Fakat yine düzelmedi. Teşekkür ederim.
0 Likes
ResulÖvür
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ilginç
0 Likes