Original topic:

Galaxy Watch 8 (44 mm) Şuan Alınır Mı ?

(Topic created on: 10-19-2025 08:35 PM)
233 Views
KaganBirgul
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Watch 8 (44 mm) versiyonu mevcut kuponlarım ile beraber Samsung sitesinde (13.250₺ ÷ 4Taksit) gibi bir fiyata geliyor bana.

Sizce bu fiyattan almalı mıyım yoksa belirli bir süre bekleyeyim mi fazla düşer mi fiyatı ?
24 Comments
meydanoglu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

10k üstüne hayatta alınmaz 6kya watch7 44mm al geç kasımda 6 ay taksitle tüm herşeyide aynı zaten tasarım dışında

KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 8 konusunda kararlıyım, bekleyeyim o zaman tahmini ne zaman 10K seviyelerine düşer sizce ?
0 Likes
SamHaber
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 alın Hocam watch 8 ile gram fark3 yok hem watch 7 nin fiyatı resmi amazon satıcının 6500 Tl watch 8 alırsanız kötü olur bence https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8J1CJ?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyt-21&th=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6
KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 8 konusunda kararlıyım, bekleyeyim o zaman tahmini ne zaman 10K seviyelerine düşer sizce ?
0 Likes
SamHaber
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Valla hocam karar sizin aradaki şuan 7 bin tl lik farka değmez hatta epeyde karşılaştırın göreceksiniz. Ha burada hocam 10k ya biraz zor düşer watch 7 al geç paran çöpe gitmesin.
aslans25ultra
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam çoğu Samsung ürünü yüksekten çıkıp düşüyorlar
meydanoglu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Watch 8de kararlıysanız kasımda düşerse düşer(kara cuma indirmlerinde) düşmezse dahada zamlanır yeni yılda bilmiyorum ama tekrardan söylüyorum watch 7 ile watch 8 arasında tasarım dışında hiçbir **bleep** yok tasarım içinde o kadar fiyat farkı verilmez çöpe atmak olur parayı

KaganBirgul
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Şuanki fiyat ile almam, fakat tasarım olarak çok hoşuma gitti indirime girmesini bekleyeceğiz artık.
1 ay önce S24 Ultra aldım süper ikili olacak evdeki beyaz eşyayı bile Samsung döşedik 😀
0 Likes
meydanoglu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Hayırlı olsun hocam kasımın 6 sından itibaren hergün sitelere bakın ayrıca 44mm alın daha 40 mm alırsanız pili üzer