cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 7 mi Watch 6 mi

(Topic created on: 4 weeks ago)
101 Views
feyzullahdmn
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sayın arkadaşlar ben Watch 6 ile Watch 7 arasında kaldım sizce 6 mi 7 mi performans açısından kullanan arkadaşlar lütfen yazar mi 

10 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Ters şarj kullanıyorsanız watch 6 kullanmiyorsaniz 7 serisi seçin 7de o özellik yok artık.
feyzullahdmn
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
6 da samsung a34 5g de ters şarj var mı ki destekliyor mu ki
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
A serisi desteklemiyo 🙃 watch 7 tavsiye ederim.
BL-Hunter
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 classic alabilirsiniz çok hoş gözüken bir saat ayrıca gümüş rengi çok hoş duruyor büyük modeli seçmenizi tacsiye etmem tablet gibi duruyor sonra kolda 🙂
feyzullahdmn
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bakıyorum da hep watch 7 iyi diyorlar Bayadır bir araştırmaya yapiyorum
BL-Hunter
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hayır hocam hiçbir özelliği (artısı) yok ayrıca watch 6 classic cihazında klasik samsung watch çerçevesi var şuan aktif watch 7 kullanıyorum ve 6 classic tavsiye ediyorum zarara girmeyeceğimi bilsem satıp 6 classic alırım o kadar yani
TRAtaberk
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 clasicten geçtim watch7'ye 6 serisi çok donuyor kasıyor pil ömrü kısa kesinlikle işlem güçü donma kasma olmadan akıcı bir şekilde kullanmak istiyorsa arkadaş watch7 alsın tavsiyedir.
BL-Hunter
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bende sizinki gibi bir durum yaşadım geçiş kısmında ama kullanım sürem boyunca bir kere bile 6 cls donma veya kasma yaşamadım ama şu var hani 7 nasıl oluyorsa biraz daha akıcı geliyor onun dışında görünüş olarak kesinlikle watch y6 classic
feyzullahdmn
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Peki 44 ile 40 arasında ne var alacam bir şey ama 40 ile 44mm nasıl oluyor benim bilegim ufak 🤔
0 Likes