Original topic:

Galaxy Watch 7 artık şarj olmuyor

(Topic created on: 08-20-2025 10:39 AM)
442 Views
Veli1026
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Düne kadar kutusundan çıkan kabloyla ve orijinal 25 watt Samsung adaptörüyle şarj ettiğim saat artık şarja taktığımda tepki vermiyor. Belki adaptör sorunludur diye kabloyu telefonuma ve tabletime takarak şarj etmeyi denedim ama yine bir tepki vermedi. En son ters şarj ile saatin tepki verip vermeyeceğini test ettim ve kısa bir süreliğine şarj olduktan sonra uyumsuz şarj işlemi olduğundan dolayı şarj işlemini durdurdu.

Cihazı haziran ayında almıştım ve sanırım bugün yaşadığım ildeki teknik servise götüreceğim. Yanımda ekstradan ne götürmem gerekiyor, süreç nasıl işliyor acaba?
0 Likes
8 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kablo da bozulmuş olabilir. Galaxy Watch7, ters şarjı desteklemiyor.
Veli1026
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Aynen, ters şarj desteklemiyor. Saatin tepki verip vermeyeceğini test etmek için o işlemi denemiştim.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Büyük ihtimalle kablo sorunludur, saat tepki vermiş sonuçta.
Giyilebilir Cihazlar
Kutusuyla vereceksiniz ama içindeki belgeler kesinlikle olmalı ayrı olarak kutudan çıkmayan bir şey aldıysanız onu koymanıza gerek yok
0 Likes
Veli1026
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saatin satın alımına dair elektronik fatura var. Onun bir çıktısını almama gerek var mı yoksa sistem üzerinden görürler mi acaba?
Giyilebilir Cihazlar
Orasını bilmiyorum ama saati garantiye vereceğiniz kişilere sormalısınız
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Buds'ımı servise götürdüm bilmem kaç ay önce, seri numarasından tüm bilgileri çıktı, kutuya veya belgeye falan gerek kalmadı.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Şarj istasyonu bozulmuş olabilir, başka bir şarj istasyonu bulup deneyin.
0 Likes