Original topic:

Galaxy Watch 7 - Güncelleme - Yorumlara Davet Ediyorum

(Topic created on: 10-01-2025 11:46 AM)
337 Views
Azer50
Expert Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba,

Normalde güncelleme diye kesinlikle paylaşım yapmam. Fakat Galaxy Watch 7 aldığımdan beri bir güvenlik güncellemesi hariç hiç güncelleme gelmedi. Hiçbir yenilik yok. İnsan bir süre sonra çok sıkılıyor. Rakip firmalar deli gibi güncelleme dağıtırken Samsung verilen tarihte güncelleme vermiyor. Daha Kore'de yayınlanmamış bir güncellemenin bugün geleceğine hiç inanmıyorum. Samsung'un bu politikasından çok sıkıldım. Lütfen herkesi bu konu ile alakalı yorumlara davet ediyorum.
16 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bana 2 defa gelmişti
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Gelse ne olacak ki, güvenlik güncellemesi. Yenilik yok.
FerhattoA55
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Banada sadece 1 güncellmeme geldi bekliyoruz
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kore'de yayınlanmamış, yine de çok ümitlenmeyin. S24 Ultra'nın hikayesine dönecek gibi, 4 gün geç alabilir.
Krkymustafa
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben salece güvenlik güncellemelerini aldım watch 6 kullanıyorum onu ui 8 de bilmiyorum gelir mi gelmez mi
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Korede yayınlanmayan güncellemeyi göndereceklerine inanmıyorum, S24 Ultra gibi muhtemelen gecikmeli alıcak
Göreceğiz ilerleyen saatlerde
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aslında s25 bile hakı yoktu one uı 8 icin watch 7 hakını aldılar zaten one uı 7 vermeyerek ilk model olması lazımdı ultra modelleri alalı 3 ay oldu
Azer50
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Samsung'un çıkardığı en iyi saatlerden birisidir. Ama en hızlı unutulandır
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1.5 yıldır one uı 8 test etiler bu model kusursuz olması lazım iyi bir sover herkez bunun icinmi diye