- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-29-2024 12:10 PM in
Giyilebilir Cihazlar11 Temmuz 2024 tarihinde Samsung Shop uygulamasından ön sipariş ile satın almış olduğum 44mm Yeşil Galaxy Watch 7 cihazım bu tarihe kadar hala kargoya verilmedi ve teslim edilmedi. Benden sonra sipariş veren arkadaşlarıma ve çevremdeki kişilere saatler teslim edildi ve kullanmaya başladılar. Defalarca kez canlı destekle görüşmeme ve müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açılıp "en kısa sürede size dönülecektir" denmesine rağmen tarafıma bir kere bile sorunla alakalı bir dönüş yapılmadı.
Artık bu rezilliği nasıl çözerseniz bilmiyorum ama siparişimi en kısa sürede gönderin ve umarım bu yaşattığınız rezillikten dolayı özür amaçlı hediye kordon veya başka bir şey vermeyi akıl edebilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 12:14 PM in
Giyilebilir Cihazlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 12:18 PM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba RetroDevil,
Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 12:26 PM in
Giyilebilir Cihazlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 12:48 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 12:29 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 04:03 PM in
Giyilebilir CihazlarCumartesi günü aynı sorun ile bu başlığı açmıştım. Bana sizin gibi adı eflatun olan moderatör yazıp çözüm için iletişim bilgilerimi istedi. Bugün saat 09.10 da 0538 ile başlayan ve Samsung Genel Müdürlük ten aradığını söyleyen biri arama yaptı. Bu kişi şaka gibi bir şey söyledi. Sipariş ettiğiniz ürün şu an stoklarımızda yok dedi. Gelince gönderilecekmiş. Ya siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz, sabır sınırlarımızı mı zorluyorsunuz??? Ben ilk gün sipariş vermişim benden 1 hafta sonra sipariş veren kişiye bile yollamışsın üstelik rengine modeline yanındaki hediyelerin rengine kadar aynısını yollamışsın. Beni günlerdir siparişiniz hazır sevkiyat kargo firmasının gelip almasını bekliyor diye yalanlarla oyalamışsın. Şimdi çözeceğiz diye arayan kişi stokta yok diyor. Bu nasıl bir rezalet ve garabet. İyice zıvanadan çıktınız siz artık. Bugün bu siparişi ya yola çıkarırsınız ya da ben bunu artık onur meselesi yapıp başka mercilere taşıyacağım. Kaç haftadır paramızı tahsil ettiniz her yerde bol miktarda satılan bir ürünü günlerdir yollayamadınız yazıklar olsun size.😡
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 04:13 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-29-2024 12:22 PM in