cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 7 Ön Sipariş Rezilliği

(Topic created on: 07-29-2024 12:10 PM)
354 Views
RetroDevil
Beginner Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

11 Temmuz 2024 tarihinde Samsung Shop uygulamasından ön sipariş ile satın almış olduğum 44mm Yeşil Galaxy Watch 7 cihazım bu tarihe kadar hala kargoya verilmedi ve teslim edilmedi. Benden sonra sipariş veren arkadaşlarıma ve çevremdeki kişilere saatler teslim edildi ve kullanmaya başladılar. Defalarca kez canlı destekle görüşmeme ve müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açılıp "en kısa sürede size dönülecektir" denmesine rağmen tarafıma bir kere bile sorunla alakalı bir dönüş yapılmadı.

Artık bu rezilliği nasıl çözerseniz bilmiyorum ama siparişimi en kısa sürede gönderin ve umarım bu yaşattığınız rezillikten dolayı özür amaçlı hediye kordon veya başka bir şey vermeyi akıl edebilirsiniz.

12 Comments
GüneşOğuz
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Siparişi iptal et...Ben bugün ettim siparişi.Vatan bilgisayarda da değişim kampanyası var.Stoklarda da var.3.hafta olacak var olan ürünleri göndermiyor.Bu kadar rezil bir SamsunShop yeryüzünde yoktur.Ve super yalancılar.Kimsenin kimseden haberi yok.
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba RetroDevil,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

GüneşOğuz
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben zaten 110.316TL değerinde ki tüm ürünlerimi iptal ettim bugün itibarı ile.Ve bugün itibarı ile maddi ve manevi hukiki sürecimi başlatıyorum SamsungShop'a.Sen var olan stoklarda olan ürünleri göndermeyeceksin...parasını ödediğim halde.Benim paramı kullanacaksın 3 hafta.Yok öyle yağma.Bu işin peşini bırakmayacağım.Rezil bir firmasın sen SamsungShop.İnsanların sağlıkları ile oynamaya senin hakkın yok.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
110.316 TL mi oha ne aldın o kadarı
0 Likes
GüneşOğuz
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
SamsungShop da kimsenin kimseye yardımcı olduğu yok.Birisi kargolandı diyor...birisi 7 Ağustos diyor...arıyoruz onlara da bilgi veren yok.Çok başıboş kalmış bir firma Samsung.Kimse Samsungdan birşey almasın rezil olur.Sizin yüzünüzden sağlığımı kaybediyorum.
0 Likes
ssavtak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
https://r2.community.samsung.com/t5/Giyilebilir-Cihazlar/Samsung-watch-7-ön-sipariş-rezaleti/td-p/16...

Cumartesi günü aynı sorun ile bu başlığı açmıştım. Bana sizin gibi adı eflatun olan moderatör yazıp çözüm için iletişim bilgilerimi istedi. Bugün saat 09.10 da 0538 ile başlayan ve Samsung Genel Müdürlük ten aradığını söyleyen biri arama yaptı. Bu kişi şaka gibi bir şey söyledi. Sipariş ettiğiniz ürün şu an stoklarımızda yok dedi. Gelince gönderilecekmiş. Ya siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz, sabır sınırlarımızı mı zorluyorsunuz??? Ben ilk gün sipariş vermişim benden 1 hafta sonra sipariş veren kişiye bile yollamışsın üstelik rengine modeline yanındaki hediyelerin rengine kadar aynısını yollamışsın. Beni günlerdir siparişiniz hazır sevkiyat kargo firmasının gelip almasını bekliyor diye yalanlarla oyalamışsın. Şimdi çözeceğiz diye arayan kişi stokta yok diyor. Bu nasıl bir rezalet ve garabet. İyice zıvanadan çıktınız siz artık. Bugün bu siparişi ya yola çıkarırsınız ya da ben bunu artık onur meselesi yapıp başka mercilere taşıyacağım. Kaç haftadır paramızı tahsil ettiniz her yerde bol miktarda satılan bir ürünü günlerdir yollayamadınız yazıklar olsun size.😡
0 Likes
GüneşOğuz
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
SamsungShop'un vereceği hediyeler yerin dibine batsın.Çok aşağılık bir firmaymış bu SamsungTürkiye.Yazıklar olsun sana.Yerin dibine bat.
GüneşOğuz
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ön siparişin ne oldundan yoksun bir firma Samsung.Önce ne yaparsın parasını ödemiş müşterilerine gönderirsin değil mi!Ama gördüm ki tüm teknoloji mağzalarında ürünler var.Bizzat kendim gittim ve gördüm.5 yaşında ki çocuğa versen bu SamsungTürkiyeyi o çocuk sizden daha iyi yönetir.Bu SamsungTürkiyenin Ceosu istifa etsin.Bu kadar rezillik olmaz.İnsanları dolandırıyor resmen.
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Valla ben genel satışa çıksın öyle alacağım. Ultra almayı düşünüyorum bir iki aya biraz indirim olur.
0 Likes