Original topic:

Galaxy Watch 6

(Topic created on: a month ago)
233 Views
MerÖ
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar. Galaxy watch 6 bluetooth saatimde ekranı eskiden tam olarak kullanabilirken bir anda çerçeve etrafında siyah boşluk oluştu ve ekranı tam olarak kullanamıyorum. Cihazı sıfırlamama rağmen düzelmedi. Yazılım güncellemesi de mevcut değil. Yardımcı olabilecek var mı acaba.

image

13 Comments
byzd
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Eğer düşdüyse sert bir şekilde ekran çipine benzer birşey var o bozulunca boyutlar ve renkler bozulabiliyor nadiren. Ki bunu eski tabletimde yaşadım. Bu sorundan mı bilmiyorum tam olarak, ama bu bir ihtimal
0 Likes
MerÖ
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yok kolumda iken bir anda titredi. Bildirim geldi sandım ama ekranın küçüldüğünü gördüm
0 Likes
ErolEfe_A36
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ayarlardan inceledin mi diye soracam da buraya yazıyorsan incelenişsindir zaten. Ama ben normalinin böyle olduğunu sanıyorum. Arka plan değiştirdiysen belki ondandır ama bence arkaplan değiştiyse ya da quick paneli açınca psikolojik olarak size öyle gelmiştir
0 Likes
MerÖ
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet inceledim ama yapamadım. Normali kesinlikle böyle değil tam ekrandı. Bir anda değişti ekran. Emin olmasam buraya yazmazdım. Teşekkür ederim ama psikolojik değil
0 Likes
ErolEfe_A36
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Siyah arkaplan mı kullanıyordunuz?
0 Likes
MerÖ
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hayır kişisel bir fotoğraf vardı zaten genel olarak sarı tonlarında. Fotoğrafın etrafı siyah çerçeve oldu bir anda o yüzden cok net olarak belli oldu.
0 Likes
ErolEfe_A36
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saat kadranını Samsungun kendi kadranı olarak ayarlamayı denermisiniz?
0 Likes
MerÖ
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Değiştirdim ama yine olmadı. Sorun saat kadranı ya da şekli değil tam ekran olmaması
0 Likes
ErolEfe_A36
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kadranı değiştirince olmazsa yan taraftaki üst ve alt tuşa aynı anda basılı tut ve Samsung logosunu görene kadar(Yaklaşık 10-15 saniye) bırakma. Sistemi tazeler
0 Likes