Original topic:

Galaxy Watch 6'ya OneUI 8.5 Gelir mi?

(Topic created on: 3 weeks ago)
226 Views
emirstrick
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung Galaxy Watch 6 Classic var değiştirmek istemiyorum tasarım olarak en sevdiğim saat ve yeni modellerde pek donanım farkı yok aman aman. Pili de gayet iyi 3 gün kadar gidiyor ama OneUI 8.0 hala acaba buna 8.5 ne zaman gelir yada gelir mi?

9 Comments
_256ms
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Reis pil nasıl 3 gün gidiyor nedir yolu yordami bizde kullanalim öyle 😊
0 Likes
s23vercetti
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Valla ben de merak ediyorum. güç tasarrufuyla anca 2.5 gün gidiyor benim ki. tasarrufu kapadığım anda max 1 gündür herhalde. arkadaşın ayarları merak ettim doğrusu
0 Likes
emirstrick
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
şarj bitecek gibi oldugu zaman güç tasarrufunu da açıyorum 3 günü hemen hemen çıkartıyor titreşimde kullanıyorum geliştirici seçeneklerinden animasyonlar 0.5x bütün uygulamaları haftada bir güncelliyorum bildirim ayarlarından gereksiz şeylerin bildirimini kapattım AOD kapalı bezelle uyandır kapalı ekran parlaklığı otomatik nabız ölçümü 10 dakikada bir. bence buradaki en önemli **bleep** şarj bilgilerini göster ve AOD kapalı bende yani şarj olurken veya gün içinde ekranı açık durmuyor pili koruduğumu düşünüyorum garantisi 6 ay kalmış bu arada 1.5 sene önce almışım. (ha bu arada arkaplanı siyah olan dijital 4 karmaşıklıklı bir kadran kullanıyorum)1779203819783.jpg
s23vercetti
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
teşekkürler deneyeceğim
UNLIMITED_3
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende dediklerin harfiyen aldigimdan beri (2.5 senedir ) ve pil sürem fotodaki gibi suanda sarj 12 jpAQIZCBSn.jpg
0 Likes
emirstrick
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
valla bu kadar **bleep** etmemeli aslında keske pil sağlığına bakılabilse ona göre yorum yapardık ama her ürünümde pile çok takıntılı olduğum için benimki böyle diye düşünüyorum %80i geçmeden çok acil işim de olsa evden çıkmam hiçbir cihazımda
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Memberdan baktigimda aldigim gunden beri normal diyor. 2 gunu gectim aldigimdan beri 1 gun aliyorum hep son 2 aydir bana çile cektirmeye basladi
0 Likes
UNLIMITED_3
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
La nasil oluyor bu vallahi masallah. ( gör gör benim watch 6 classic) diger saatler neler yapıyor.) Birde pil sorunum var diye dun hard reset attim saate yok duzelmiyor. Suanda sarji 13 saatinITxyismD2u.jpg
0 Likes