ahmetsbaltaci
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-20-2024 11:06 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Saati satın alalı birkaç hafta oluyor ve bu uyku takibi sorunu yüzünden iade etmeyi düşünüyorum. Sorun ise ne zaman uykumu takip etmek istesem gece vakitleri verilerin kaydedilmediği büyük boşluklar görüyorum. Bu boş alanlar bir veya birkaç saat uzunluğunda olabiliyor ki geceleri o kadar uzun süre uyanık kalmış olmamın olasılığı yok. Toplam uyku sürem 8 olsa diyelim, saatim bana 6 saat uyuduğumu söylüyor ki tamamen yanlış bir bilgilendirme. Bu sebepten ötürü uyku koçluğu ve puanlama sistemi geçerliliğini kaybediyor.
Bu saati uyku takibi çok iyi olarak pazarlandığı için almıştım ama görünüşe göre benim eski fit2 bilekliğimden bile yanlış sonuçlar veriyor. O en azından ne zaman uyuyup ne zaman kalktığım konusunda ve kaç saat uyuduğumla ilgili doğru bilgiler gösteriyordu.
Saati 3 kez sıfırladım, farklı ayarlar denedim ama sonuçlar hep hüsran olmaya devam ediyor. Lütfen artık Samsung bu gülünç durumun farkına varsın ve bir an önce ilgilenip doğru yazılım güncellemesi ile düzeltsin.
4 Comments
ahmetsbaltaci
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2024 11:08 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Gördüğünüz gibi veriler arasında boşluklar var ve ne uyanık olduğum ne de uyuyor olduğumu gösteriyor. 
wex
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2024 11:32 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Bendeki veriler bu şekilde.
Saatin bileğinize oturduğundan emin olun. Belki hareketli yatıyorsunuzdur saat bileğinizden uzaklaşıyor olabilir.
Saatin bileğinize oturduğundan emin olun. Belki hareketli yatıyorsunuzdur saat bileğinizden uzaklaşıyor olabilir.
ahmetsbaltaci
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2024 02:31 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef bileğime oldukça sıkı takmama rağmen böyle oluyor.
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-20-2024 11:59 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba
Dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"Aksesuar" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.
Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.
Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
Dilerseniz; Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"Aksesuar" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.
Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.
Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.
Hata raporu göndermek için linki inceleyebilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.