Original topic:

Galaxy Watch 6 Classic

(Topic created on: 07-22-2025 12:00 AM)
175 Views
Saykle
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Yaklaşık 1 senedir Watch 6 Classic saatimi kullanıyorum ve şunu net söylemek istiyorum, umarım pil ömrünü yazılım ile en az 1.5 gün gidicek şekilde düzenlenir, çünki gerçekten tam uyucakken kolundan çıkart şarja koy ve uyku takibini yapama olayı sinir bozucu. Yani taabiki insan 3 gün gitsin istiyor şarj ını tabi böyle birşey mümkün değil ancak en azından 1.5 , 2 güne çıkarılması kullanım açısından mantıklı olur. Ha tabiki bilgilendirme olarak veriyim ben birde saati çoğu özelliği kapalı, birçok izinini geri çekmiş, birçok uygulamayı da devre dışı bırakmış kısacası pil ömrünü uzatıcak günlük yapılabilecek şeyleri yapmış biriyim hani düşün buna rağmen, akşam yatmadan önce şarj istiyor. Umarım güncelleme ile performans kaybı olmadan e tabiki de patlamadan da güzel bi yama alır.

4 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Hocam pilden harici kasma sorunuda çok var saatlerde kullanılan arayüzden kaynaklı mı bilmiyorum saate ağır geliyor kasıyor yani. Tamam bir akıllı telefon gibi bir performans beklemiyorum tabii bekleyemem de saat zaten ama her işlemde böyle her animasyonda kasıcaksa çok rahatsız ediyor.
Saykle
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Katılıyorum gerçekten de durum öyle ya, bu olay benide çok rahatsız ediyordu başlarda sonra güncelleme ile düzelttiler ancak mesela arayüzdeki kasmalar geçmiş olsa bile bu sefer de animasyonlu saatlerde yine kasma oluyor, hani Samsung bu alanda neden daha fazla uğraşmıyo gerçekten çok saçma.
0 Likes
BatuYaga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben aynı saati kullandım şimdi 7 var baya iyi şarj ve hız olarak.İşte bu yüzden millet iphone hastası ne diyim seneler önceki cihazları daş gibi.Biz de samsung hastasıyız kara sevda:)
0 Likes
Saykle
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ben açıkcası Samsung un değiştirilebilrlik açısından çok seviyorum, iphone da kullandım hayatımda bi 6 7 ay açık konuşiyim hiç o kadar aman telefonu açmıyım da pilim gitmesin diye uğraştığımı, onu düşünerek oyun bile oynayamadığımı onun dışında da (kişiselleştirmeyi seven biriyim) kişiselleştirme bakımından eliöin kolumun o kadar bağlı olduğunu daha çok hissettiğim hiçbi nokta olmamıştı... Akıllı saat anlamında ise onun pilinin ne kadar gittiğine dair felan bir bilgim yok açıkcası ancak bu Teknoloji devlerinin daha iyisini yapması gerekiyor. Markalar en az 3 gün giden ve özelliklerrini full potansiyelde kullanabildiğimiz saatler yapmalı, **bleep** akıllı saat alıyoruz Akıllı Telefon almıyoruz ki neden her akşam ben şarja koymak zorundayım bu mereti??
0 Likes