cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 6 Classic

(Topic created on: 02-14-2025 09:30 AM)
93 Views
Spaweix
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Watch 6 Classic almak gibi bir ihtimalim var da, kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Bir üst veya alt modeli falan varsa o mu alınır yoksa?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Deep_S22
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
watch 7 almana gerek yok saat bu gücü napıcaksın (ikisinide deneyimledim ona göre konuşuyorum). Klasik saat seviyorsanız kesinlikle 6 classic gümüş rengini kullanıyorum kıyafetlerıme göre kordonunu değiştirip kombinliyorum. Batarya 1,5 gün gidiyor sağlık ölçümleri yerinde ve doğru. Aktif olarak spor yapan biriyim her özelliğini denedim pro. aletler ilede ölçüm yapıyorum ölçümler arasında Far*k yok denecek kadar az uykumu takip edebiliyorum vucut bileşeni EKG vesaire kısaca memnunum 1 senedir kullanıyorum neredeyse aklına takılan bişey olursa sorabilirsin :) 20250214_115624_1000122785_1739523386.jpg

View solution in context

5 Comments
ienes
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 daha iyi fakat bütçenizi zorlayacaksa 6 classic te yeterli
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Arasında çok aşırı **bleep** var mi **bleep** yoksa classic alırım sanirim
0 Likes
ienes
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
7 daha güncel bir cihaz bir miktar daha güçlü ama senin için bunlar önemli değilse 6 classic yeter
btzn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bende var memnunum siyahta darbeler kaynaklı çizilme yaşıyabiliyor gri almalısın bence şarjı 1 1.5 gün gidiyor ben memnunum
Solution
Deep_S22
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
watch 7 almana gerek yok saat bu gücü napıcaksın (ikisinide deneyimledim ona göre konuşuyorum). Klasik saat seviyorsanız kesinlikle 6 classic gümüş rengini kullanıyorum kıyafetlerıme göre kordonunu değiştirip kombinliyorum. Batarya 1,5 gün gidiyor sağlık ölçümleri yerinde ve doğru. Aktif olarak spor yapan biriyim her özelliğini denedim pro. aletler ilede ölçüm yapıyorum ölçümler arasında Far*k yok denecek kadar az uykumu takip edebiliyorum vucut bileşeni EKG vesaire kısaca memnunum 1 senedir kullanıyorum neredeyse aklına takılan bişey olursa sorabilirsin :) 20250214_115624_1000122785_1739523386.jpg