Original topic:

Galaxy Watch 6 Classic 47mm şarj olmuyor

(Topic created on: 08-16-2024 08:12 PM)
636 Views
Tayf
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

08.11.2023'te aldığım Samsung Türkiye garantili Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm cihazım 10.08.2024 tarihinde şarja taktığımda şarj olmadı ve dolayısıyla Ankara'daki teknik servise faturasıyla birlikte 12.08.2024 tarihinde kargoladım.

Teknik servisin bana ilettiği site üzerinden ilk kontrolü sağladığımda cihazın garantisi var yazmaktaydı ancak bugün (16.08.2024) kontrol ettiğimde cihazın garantisi yok yazmakta. 

Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana müşteri onayı bekleniyor, teknik servisle görüşmeniz gerekmekte dediler. Şarj olmayan, dışarıdan müdahale edilmemiş, aldığım tarihten itibaren daha 1 yıl bile olmamış bir cihazın garantisi yok denme sebebi nedir acaba? 
5 Comments
0serName
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bir yerlerinden uydurmuşlar bence. Başka bir servise de verin yine aynı cevabı alırsanız thh ye başvurun.
Tayf
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Müşteri hizmetleri bana en yakın servisin Ankara'da olduğunu buraya kargolamam gerektiğini söyledi, ben de öyle yaptım. 1723828934905.jpg
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bir telefoncu tanıdığınız varsa onlar kendi cihazlarıymış gibi versinler. Taşıma işi yapan kuryelerde bitiyor iş. (telefoncular kurye ile çalışır). Ve cihazınızın değişimini bile sağlarlar. Yanlız dikkat edin gönderen telefoncu cihaz benim demeli 2. El aldım ve grantili demeli.
Tayf
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Servisle iletişime geçtikten sonra bunu deneyeceğim, teşekkür ederim.
0 Likes
DMRNL
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ankara'da Samsung yetkili servis simge elektronik tek geçerim. Başka yeri denemeyin.