Original topic:

Galaxy Watch 6 40mm connection and sensor data problem

(Topic created on: 03-26-2026 10:01 PM)
84 Views
ogzk1
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Yaklaşık 1 senedir watch6 kullanıyorum ama son gelen one uı 8 güncellemesinden sonra saatin çalışması yavaşladı ve sensör verileri doğru çalışmıyor. uykuda vücut sıcaklığını takip etmeye yarayan sensör ölçtüğü değerler -1 ile 1 aralığında gözüküyor ve başka bir uygulama ile sensörleri test etmek istediğim zaman SDK acces denied veya sensör bulunamadı diye hata veriyor. Telefon bağlantısı bir türlü sağlanmıyor telefonum Realme 6 Pro saati aldığımdan beri sorunsuz bağlanıp çalışıyordu ama 4 mart 2026 da Galaxy wearable watch 6 plugin uygulamasına gelen güncellemeden sonra uygulama açılmamaya telefon ile saat bağlantısı kesilmeye üstelik uygulama çökerek kapandığı veya başka bir hataya düştüğü için ana ekranımdada normalde sarı gözükürken olması gerekenden çok daha büyük ve mavi gözükmeye başladı telefonu ve saati birkaç kere sıfırladım ve tekrar bağladım ancak sorun çözülmedi en son internet üzerinden 4 mart öncesi bir sürümü apk olarak kurdum ve çalıştı ama hemen sonraki sabah play store uyglamayı güncelledi (normalde apk güncellemez) ve tekrardan bozuldu. Bir çözümü varmı sürekli apk dosyası ile uğraşmaktan başka.

0 Comments