cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 5 44mm Spigen Kılıf

(Topic created on: 04-03-2024 05:21 AM)
379 Views
ogzhanylmaz1
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Spigen türkiye sayfasından yakın zamanda alışveriş yapan var mı acaba. Ben bir alışverişte bulundum saatim için ön siparişli bir üründü ve tedarik edilemiyor gerekçesiyle iadesi sağlandı. Müşteri memnuniyeti adına tarafıma bi hediye çeki tahsis edildi ve şu an bu çekle alışveriş yapmaya çekiniyorum çünkü kimse ön siparişli olsun olmasın ürünlerine ulaşamıyor. Yakın zamanda bu markadan saati için kılıf temin eden var mı yoksa da akıllı saat için nerden kılıf temin edebiliriz fikri olan var mı çünkü kasada istemediğim çizikler oluştu maalesef.
11 Comments
Ekolife
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Spigen güvenilir firmadır. Fakat son iki senedir sipigen ürünlerini tedarik edemiyorlar sanırım. Bende bu sene ön siparişli ürün sipariş verdim 1 ay sonra tedarik edilemiyor gerekçesiyle iade aldıkları tutarı iade ettiler. Stok bir ürün varsa sipariş verebilirsiniz. Ya da aliexpress spigen storede aynı ürün varsa ordan sipariş verebilirsiniz.
0 Likes
ogzhanylmaz1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet benimde sevdiğim güvendiğim bir firmaydı fakat bu son olay beni soğuttu. 1 yıl içinde 4 ürün temin etmişim firmadan. Bahsettiğim ürün stokta var. Fakat arayıp sorduğumda onlar bile şuan stok güncelliyoru şu tarihe kadar bekleyin o zaman hâlâ stok gözüküyosa o şekilde sipariş verin diyolar. Stokta olan ürünü dahi teslim alamayan çok insan olmuş son zamanlarda.
0 Likes
İlhanEfe
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kaliteli markadır ama şu aralar belli süredir stok sorunu var
0 Likes
ogzhanylmaz1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet hocam maalesef sıkıntısınıda çektim
Venduss
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Spigen Türkiye'den kesinlikle sipariş vermeyin, siparişlerin %75'ini tedarik edemiyorlar. Aynı ürün alışveriş sitelerinden, hatta daha uygun fiyatlı olarak, alınabilirken Spigen ürünleri tedarik edemiyor.

Ürünler kaliteli fakat Türkiye operasyonları felaket durumda.
0 Likes
ogzhanylmaz1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok haklısınız
0 Likes
Venduss
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ayrıca sorunuza cevap olarak, ben Spigen kılıf ve cam koruyucuyu Amazon'dan almıştım. Ürünlerin kalitesinden memnunum.
0 Likes
ogzhanylmaz1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bende aktif olarak kullanıyorum markayı fakat yakın zamanda kendilerinden sipariş oluşturup ürüne sahip olabilen oldumu onu merak etmiştim 😅
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Spigen kaliteli bir marka pişman olmazsınız araştırmanız lazım
0 Likes