cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 5 44 mm su aldı.

(Topic created on: 08-31-2023 06:40 PM)
318 Views
ahmeturhan
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

2 ay önce aldım cihazı. Şarj olduktan sonra ekranda yazılar çıktı kapattım açtım düzeldi. Sonra tekrar kapandı. Şarja taktım, açma kapama düğmesine tekrar tekrar bastım ama açılmadı. Ben de servise gönderdim. Servisten gelen bilgi cihazın şu aldığı ve kullanıcı hatası olduğu yönündeydi. 4600 TL para istediler. Samsung müşteri hizmetlerini aradım. Çözüm merkezi yardımcı olacak dediler. Ancak orası da yardımcı olmadı. Cihazın ne kasasında ne camında hiçbir sıkıntı yok. Garanti kapsamında değilmiş nedeni ise kullanıcıdan kaynaklanıp kaynaklanmadigini tespit edemiyorlarmis!!! Nereden destek alabilirim? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sudan dolayı zarar gördüyse hiçbir şekilde garanti kapsamına girmiyor.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sudan dolayı zarar gördüyse hiçbir şekilde garanti kapsamına girmiyor.
0 Likes
passhy
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
ip68 var cihazda?
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Olabilir. Ama girmiyor.
0 Likes
passhy
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
üretim hatası olabilme ihtimali yüksek ve incelememişler dedis ya.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Eğer üretim hatası olduğunu kanıtlayacak bir şey yoksa üretim hatası olsa bile garanti kapsamına girmez. Ve incelememişler demedi. İncelenmemiş olsaydı su hasarı olup olmadığını söyleyemezlerdi.
0 Likes
özcansksks
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Çok ilginç ben watch 4 44mm kullanıyorum, yaz aylarında havuzda çıkarmam kirlendiğinde sabunla yıkarım. Çok üzücü bi durum gerçekten. Bence fabrikasyon bi hata var saatte belki sıvı sızdırmaz contası takılmadı yada başka bişey. 2 aylık saatin başına böyle bişey gelmemeli. Ki birde pazarda bile satılan 100 TL'lik çakma casio saatler bile su geçirmezken.