- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-24-2023 09:40 PM (Last edited 10-24-2023 09:42 PM ) in
Giyilebilir Cihazlarİyi akşamlar saatimle ilgili garip bir sorunum var. Saatimi normal bir şekilde şarja takıyorum ve ekran animasyon oynatıldıktan sonra uyku moduna geçiyor. Saatin şarjını kontrol etmek için ekranı uyandırdığımda şarjı %1 veya %2 olacak şekilde artıyor. Ekran kapandıktan sonra tekrar deniyorum ve tekrar artıyor. Birkaç denemenin ardından saatin şarj olması normale dönüyor. Sorunum bu şekilde saatin şarjı vs. normal gidiyor hiçbir sorun yok. 25 watt orijinal Samsung adaptör ile şarj ediyorum. Bunun sebebi nedir bilen var mı ?
Not:Saati şarjdan çekip yeniden başlattığımda herhangi bir azalma veya artma olmuyor. Yani pil göstergesi doğru çalışıyor.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2023 02:18 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba Leschartia,
İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-24-2023 11:09 PM (Last edited 10-24-2023 11:09 PM ) in
Giyilebilir Cihazlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2023 02:18 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba Leschartia,
İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/
Teşekkürler.
MOD