cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 46mm Sensör Sorunu

(Topic created on: 12-17-2020 10:41 AM)
1065 Views
YücehanT
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saatimin akselerasyon, barometre, kalp ölçüm ve gyroskop sensörleri çalışmıyordu (*#0*# kombinasyonu ile kontrol edebilirsiniz). Bu yüzden de adım, uyku, ekran yatay/dikey konumu, barometre ölçümlerini yapmıyordu. Yurtiçi/yurtdışı bir çok sitede de konu gündem olmuş. Silme, format, hard reset, uygulama kaldırma, bellek silme vb. birçok öneri sunulmuştu. 

Neticede servise verdim, 12. ayında olduğundan garanti kapsamında ana kartı ve arka kapağı (komple sensörün bulunduğu arka kapak) değiştirildi. Aynı sorunu yaşayanlar hiç uğraşmasın, direkt servise götürsün. Bahsettiğim kombinasyonla gerekli testlerle kontrol edebilirsiniz.
2 Comments
antrenoux
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
kardeşim benimde galaxy watchimi ilk aldığım zaman alti barometre çalışmıyordu 1 ay sonra servise verdim servis hemen ana kart ve arka kapağı değiştirdi verdi geri ama o sorun gene iki ay sonra tekrar başladı tekrar garanti kapsamında cihazı servise verdim birde daha önce yapılan işlemleri anlattım sagolsun arkadaşlar hemen ilgilendi ayni gün akşamüstü servis bana sorunun en başından beri cihazın dahili barometre sensorunde olduğunu bildirdi ve değişim yapıldı simdi neredeyse 1 yıl oldu en son servisten buyana gayette iyi çalışıyor barometrem. yani uzun lafın kısası o ana kart ve kapak değişiminden sonra yine aynı sorunu yapabilir.
YücehanT
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Aynen katılıyorum. Muhtemelen üretim kaynaklı bir hata, şu an ki işlemin kalıcı olacağından şüpheliyim. Parça değişimindense, ürün değişimini her zaman tercih ederim. Bakalım benim başıma ne iş gelecek, göreceğiz... :)