cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 otomatik egzersiz algılarken konumu açmıyor .

(Topic created on: 12-29-2021 08:32 PM)
Cygnus-X1
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar . Samsung Galaxy Watch 4 kullanıyorum . Antrenmanları otomatik algılama özelliği var . Bu ayarlarda otomatik konum bul secenegi açık . Fakat yürüyüş yaptığımı anladığında saat konumu kaydetmiyor . Konumu manuel olarak açınca konumu kaydediyor . Saatte ise konum bul secenegi açık fakat altında gördüğünüz gibi otomatik konum bul özelliğini açın diyor . Ama saatte böyle bir ayar yok . Yardımcı olabilir misiniz ? 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Cygnus-X1,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Telefonlardaki Samsung Health uygulamasına bağladıysan bence oradan halledebilirsin. Samsung Destek veya Canlı Destek te bak veya sor
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung health a bağlı zaten .. maalesef çok kurcaladım ama çözemedim .
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Otomatik antrenman algılama özelliği maalesef konum kaydı yapmıyor yürüyüş veya benzeri aktivite yapmadan önce antrenman modunu el ile başlatırsanız konum kaydı yapacaktır.
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayır ayarlarda otomatik yürüyüş algılama ayarlarında konumu kaydet var . Fakat resimde saatteki yazıyı okursan otomatik konum açmayı da aktif edin diyor
0 Likes
Emree1
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Samsung Health'in hem saat üzerinden hem de cihaz üzerinden konum izinleri açık sanırım. Yazılım güncellemesi çözer belki bilemedim 😕
0 Likes
Cygnus-X1
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet açık . Samsung a bildiri gönderdim bakalım ins olumlu dönüş yaparlar
Emree1
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Cygnus-X1,

Bu gibi taleplerinizi, model kodu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes