cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Saatim Eylül Güncellemesinden Sonra Telefona Bağlanmıyor

(Topic created on: 09-12-2022 11:59 PM)
655 Views
cumhur1
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Xiomi Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Saati severek aldım ama ilk kurulumda dahi güncellemeleri yapmadı bende bir samsung telefon buldum ve onda güncellemeleri yaparak kendi telefonuma tekrar bağladım sorun olmadan kullandım (telefonu ingilizce diline çevirirseniz sorun olmuyor) . Ancak son güncelleme gelince onu da aynı şekilde yapmak zorununda kaldım ve bir samsung telefona bağlayarak güncelleme yaptım. Saati tekrardan kendi telefonuma bağlamaya çalıştığımda eşleşme için anahtarı gösteriyor ama kabul edince bağlantı kopuyor ve saatim telefonuma bağlanmıyor. Zaten bir önceki güncellemede ingilizce dilinde kullanınca saatteki hava durumu ve adım sayar  vs. çalışıyordu. Gelen aramaları ingilizce diline çevirsem de cevap veremiyordum zaten. Hadi bu şekilde kullanalım dedik telefonumuz samsung değil dedik vardır bir uyumsuzluğu dedik ama bu son güncelleme ile artık saat kolumda sadece aksesuar oldu. Bir türü eşleştirme adımını dahi geçemedim. Bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözdünüz lütfen yardımcı olun. İnternette yapmadığım arama kalmadı en sonunda buraya yazdım. Herşeyi denedim. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Saati sıfırlayıp yeniden bağlantı kurarak dene.  Android 6 ve üstü, Ram 1.5 Gb olan cihazları destekler. Sorun devam ederse farklı bir cihazla dene, telefon kaynaklı bir durum olabilir. Yine olmazsa servis ile iletişime geçmen gerekiyor. 

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Budadoruk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim sadece samsung cihazlara bağlanıyor saat başka marka telefonlara bağlanmıyor
0 Likes
cumhur1
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar

Bunu öğrendiğim çok geç oldu 😁

0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Saati sıfırlayıp yeniden bağlantı kurarak dene.  Android 6 ve üstü, Ram 1.5 Gb olan cihazları destekler. Sorun devam ederse farklı bir cihazla dene, telefon kaynaklı bir durum olabilir. Yine olmazsa servis ile iletişime geçmen gerekiyor. 

0 Likes