- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-12-2022
11:59 PM
(Last edited
09-13-2022
12:00 AM
by
Karasu
) in
Merhaba. Xiomi Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. Saati severek aldım ama ilk kurulumda dahi güncellemeleri yapmadı bende bir samsung telefon buldum ve onda güncellemeleri yaparak kendi telefonuma tekrar bağladım sorun olmadan kullandım (telefonu ingilizce diline çevirirseniz sorun olmuyor) . Ancak son güncelleme gelince onu da aynı şekilde yapmak zorununda kaldım ve bir samsung telefona bağlayarak güncelleme yaptım. Saati tekrardan kendi telefonuma bağlamaya çalıştığımda eşleşme için anahtarı gösteriyor ama kabul edince bağlantı kopuyor ve saatim telefonuma bağlanmıyor. Zaten bir önceki güncellemede ingilizce dilinde kullanınca saatteki hava durumu ve adım sayar vs. çalışıyordu. Gelen aramaları ingilizce diline çevirsem de cevap veremiyordum zaten. Hadi bu şekilde kullanalım dedik telefonumuz samsung değil dedik vardır bir uyumsuzluğu dedik ama bu son güncelleme ile artık saat kolumda sadece aksesuar oldu. Bir türü eşleştirme adımını dahi geçemedim. Bu sorunu yaşayan var mı nasıl çözdünüz lütfen yardımcı olun. İnternette yapmadığım arama kalmadı en sonunda buraya yazdım. Herşeyi denedim.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 02:19 PM in
Giyilebilir CihazlarSaati sıfırlayıp yeniden bağlantı kurarak dene. Android 6 ve üstü, Ram 1.5 Gb olan cihazları destekler. Sorun devam ederse farklı bir cihazla dene, telefon kaynaklı bir durum olabilir. Yine olmazsa servis ile iletişime geçmen gerekiyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-13-2022 07:18 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-13-2022 11:36 AM in
Giyilebilir CihazlarBunu öğrendiğim çok geç oldu 😁
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-15-2022 02:19 PM in
Giyilebilir CihazlarSaati sıfırlayıp yeniden bağlantı kurarak dene. Android 6 ve üstü, Ram 1.5 Gb olan cihazları destekler. Sorun devam ederse farklı bir cihazla dene, telefon kaynaklı bir durum olabilir. Yine olmazsa servis ile iletişime geçmen gerekiyor.