cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Güncelleme Kopyalama Hatası

(Topic created on: 07-31-2024 11:18 PM)
309 Views
MaviYesiLx
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba saatimi yeni aldım birkaç güncelleme yaptım, kasım 2023 güncellemesini indiriyor fakat Kopyalanamadı hatası veriyor çözümünü bilen yardımcı olabilir mi

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba MaviYesiLx, 

Konu ile ilgili olarak, cihazınız ile telefonun bağlantısında bir kopukluk yaşanması durumu olabilir. Öncelikle telefon ile saat arasındaki bluetooth bağlantısını kesiniz. Sonrasında ise saatinizi manuel olarak Wi-Fiye bağlayınız. Bunun için saatin ana ekranında aşağı kaydırma hareketi yaparak Quick Panele girebilirsiniz, buradan Wi-Fi simgesine tıklayarak Wi-Fi ağına bağlantı yapabilirsiniz. Bağlantı sonrası saatten aşağı kaydırma hareketi ile Quick Panel üzerinden Ayarlar butonuna tıklayınız. Giriş sağladığınız menüden Yazılım Güncellemesi sekmesine girerek , indir ve yükle seçeneğine tıklayarak güncellemeyi alabilirsiniz.

Bu adım ile birlikte çözümlenememesi halinde;

Wearable uygulamasını silip tekrar yüklememiz ve saatinizi sıfırlayınız. Bu işlemleri sağlamadan önce Wearable üzerinden Saat ayarları - Hesaplar ve Yedekleme bölümünden yedekleme almanız gerekebilir. Yedekleme sonrası Wearable üzerinden Saat ayarları - Genel - Sıfırla bölümünden saati sıfırlayabilirsiniz, bunun sonrasında Wearable uygulamasını silip tekrar yükleyerek saati kurabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Saati wifi ye bağlayıp deneyin eğer olmaz ise saati ve telefonu yeniden başlatıp deneyin.
MaviYesiLx
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İkisini de denedim maalesef olmadı
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Cihazın yedeğini alıp sıfırlayıp deneyin o zaman son çare olarak. Yine olmaz ise servise başvurun.
0 Likes
MaviYesiLx
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır teşekkür ederim
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim. Umarım sorununuz çözülür.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Güncellemeyi saatini wifiye bağlayarak direk saat üzerinden yap
0 Likes
MaviYesiLx
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Denedim telefona yönlendiriyor, Bluetooth bağlantısını kesip saat üzerinden WiFi ile bağlanarak da denedim saate bağlanın hatası veriyor
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba MaviYesiLx, 

Konu ile ilgili olarak, cihazınız ile telefonun bağlantısında bir kopukluk yaşanması durumu olabilir. Öncelikle telefon ile saat arasındaki bluetooth bağlantısını kesiniz. Sonrasında ise saatinizi manuel olarak Wi-Fiye bağlayınız. Bunun için saatin ana ekranında aşağı kaydırma hareketi yaparak Quick Panele girebilirsiniz, buradan Wi-Fi simgesine tıklayarak Wi-Fi ağına bağlantı yapabilirsiniz. Bağlantı sonrası saatten aşağı kaydırma hareketi ile Quick Panel üzerinden Ayarlar butonuna tıklayınız. Giriş sağladığınız menüden Yazılım Güncellemesi sekmesine girerek , indir ve yükle seçeneğine tıklayarak güncellemeyi alabilirsiniz.

Bu adım ile birlikte çözümlenememesi halinde;

Wearable uygulamasını silip tekrar yüklememiz ve saatinizi sıfırlayınız. Bu işlemleri sağlamadan önce Wearable üzerinden Saat ayarları - Hesaplar ve Yedekleme bölümünden yedekleme almanız gerekebilir. Yedekleme sonrası Wearable üzerinden Saat ayarları - Genel - Sıfırla bölümünden saati sıfırlayabilirsiniz, bunun sonrasında Wearable uygulamasını silip tekrar yükleyerek saati kurabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes