cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Classic yatarken bileğimi kaldırdığımda ekranı açılmıyor

(Topic created on: 02-08-2023 12:59 AM)
490 Views
AliToprak
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar 1 kaç hafta önce akıllı saati satın aldım ve kullandım ve canımı sıkan bir sorun var.

Yatarken saat açılmıyor yani yatarken saate bakayım derken bileğimi kaldırıyorum ve açılmıyor bu benim çok canımı sıkıyor. Bunun bir çözümü var mı?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Saatin açısıyla ve harekeyin hozıyla alakalı olabilir yada gece uyuduğunuzu anlayıp kendisi uyanmıyor olabilir. Bende de var denemedim şahsen

View solution in context

Solution
merwetaskin
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar

werable  kaldır tekrar yükle,    rahatsız etme gibir ayar varsa ve güç tasarruf modu onları kapatın. 

Bileğinizi kaldırdıktan sonra ekran açılmazsa, Uygulamalar ekranında (Ayarlar) üzerine dokunun, etkinleştirmek için Ekran → Ekran uyandırma → Uyandırmak için Bileği kaldır  açık olsun.

olmazsa saati sıfırla yeniden kur. yine olmazsa en son servise gidebilirsin

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Nrllh34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rahatsız etme tarzında belirli saatlerde bu özelliii kapatıp açılıyor diye biliyorum ayarlarda kurcalarsan bulabilitsin
Solution
srdrdmrl77
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Saatin açısıyla ve harekeyin hozıyla alakalı olabilir yada gece uyuduğunuzu anlayıp kendisi uyanmıyor olabilir. Bende de var denemedim şahsen
AliToprak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
olabilir hocam
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ayarlar'dan Bileği kaldırarak uyandır acık mı
AliToprak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
açık
AliToprak
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
yok hocam ben o güncellemeye denk gelmedim
ErdemS21FE
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bende de saat varda ben bileği kaldırınca uyandırı kullanmıyorum sürekli açılıp duruyor rahatsız ediyor düğme veya bezel bana daha iyi geliyor
Solution
merwetaskin
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar

werable  kaldır tekrar yükle,    rahatsız etme gibir ayar varsa ve güç tasarruf modu onları kapatın. 

Bileğinizi kaldırdıktan sonra ekran açılmazsa, Uygulamalar ekranında (Ayarlar) üzerine dokunun, etkinleştirmek için Ekran → Ekran uyandırma → Uyandırmak için Bileği kaldır  açık olsun.

olmazsa saati sıfırla yeniden kur. yine olmazsa en son servise gidebilirsin

0 Likes