cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Asistan ve Müzik Pil Tüketimi

(Topic created on: 09-15-2022 11:43 PM)
630 Views
meodurmus
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

Galaxy watch saatimde şarj 1 gün ancak dayanıyor. Pil kısmını kontrol ettiğimde asistan %9 güç tükettiğini gördüm. Bugün öğlen 4 gibi şarjı fullememe rağmen şu an saat 23.45 pil yüzde 63 kalmış gözüküyor. Aktif olarak oynamıyorum bildirimler sadece whatsap ve banka uygulamaları açık. Arka planda açık uygulama yok, parlaklık %50 seviyesinde. 

Asistan ve medya kontrolünün tüketimini nasıl azaltıp sınırlayabilirim?

16632743921548982361327492951931.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba meodurmus,

Konuyla ilgili olarak sizlere daha detaylı bilgi sağlayabilmek adına, teknik ekibimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Benimde öyle idi ben asistanı iptal ettim şimdi 2 gün gidiyor pil 🔋 google asistan çok pil tüketiyor
0 Likes
meodurmus
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Abi kafayı yiyecegim. Asistanı ıptal ettım bu sefer de "Galaxy Wearable Müzik" pili %1.8 oranında tüketiyor. 5 saat önce %100 şarj ettım suan %76 da ve bu hiç normal değil. Herşeyi kapatmama ragmen müzik güç tüketiyor.

0 Likes
nklr
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Eğer sizin için önemli değilse sürekli kalp hızı ve stres ölçümünü de kapatın hareketsiz zamanda 10 dk da bir yaparak daha uzun süre kullanabilirsiniz.
0 Likes
meodurmus
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar

Onlar sürekli kapalı zaten şu anda 10 dakikada bir ölçüm yapıyor. Yani aslında yıllardır galaksi Watch serisi kullanıyorum minimum seviyede en az pil yiyecek seviyede bütün ayarları yapıyorum ancak **bleep** benim yaptığım ayarlardan bağımsız müzik ve asistan kullanmadığım halde pil tüketiyor. Gün boyu zaten çalışıyoruz hangi ara müzik dinleyeceğim veya müzik kontrolleri kullanacağım. Ancak arka planda bunu kendince çalıştırıp da pil tüketmesini anlam veremedim

0 Likes
nklr
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Wearables dan pil kullanımı altında zorla durdurun o programları başka bir çözüm aklıma gelmedi. Watch 4 de aynı işlem var mı bilmiyorum ama watch 3 de işe yarıyor
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba meodurmus,

Konuyla ilgili olarak sizlere daha detaylı bilgi sağlayabilmek adına, teknik ekibimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes