- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-15-2022
11:43 PM
(Last edited
09-15-2022
11:45 PM
by
Gökırmak
) in
Merhaba,
Galaxy watch saatimde şarj 1 gün ancak dayanıyor. Pil kısmını kontrol ettiğimde asistan %9 güç tükettiğini gördüm. Bugün öğlen 4 gibi şarjı fullememe rağmen şu an saat 23.45 pil yüzde 63 kalmış gözüküyor. Aktif olarak oynamıyorum bildirimler sadece whatsap ve banka uygulamaları açık. Arka planda açık uygulama yok, parlaklık %50 seviyesinde.
Asistan ve medya kontrolünün tüketimini nasıl azaltıp sınırlayabilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2022 11:04 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba meodurmus,
Konuyla ilgili olarak sizlere daha detaylı bilgi sağlayabilmek adına, teknik ekibimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 04:10 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 05:39 PM in
Giyilebilir CihazlarAbi kafayı yiyecegim. Asistanı ıptal ettım bu sefer de "Galaxy Wearable Müzik" pili %1.8 oranında tüketiyor. 5 saat önce %100 şarj ettım suan %76 da ve bu hiç normal değil. Herşeyi kapatmama ragmen müzik güç tüketiyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 07:15 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 08:24 PM in
Giyilebilir CihazlarOnlar sürekli kapalı zaten şu anda 10 dakikada bir ölçüm yapıyor. Yani aslında yıllardır galaksi Watch serisi kullanıyorum minimum seviyede en az pil yiyecek seviyede bütün ayarları yapıyorum ancak **bleep** benim yaptığım ayarlardan bağımsız müzik ve asistan kullanmadığım halde pil tüketiyor. Gün boyu zaten çalışıyoruz hangi ara müzik dinleyeceğim veya müzik kontrolleri kullanacağım. Ancak arka planda bunu kendince çalıştırıp da pil tüketmesini anlam veremedim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-16-2022 09:05 PM in
Giyilebilir Cihazlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-17-2022 11:04 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba meodurmus,
Konuyla ilgili olarak sizlere daha detaylı bilgi sağlayabilmek adına, teknik ekibimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkürler.
MOD