cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Gear S3 Frontier, Watch 4'den daha Hızlı

(Topic created on: 01-13-2025 12:27 AM)
149 Views
Rdeniz27
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, birkaç gün önce Galaxy Watch 4 Classic'e geçiş yaptım ancak cihazın ara ara kasılması beklenmedik bir durumdu. Daha önce 2016 model Galaxy Gear S3 Frontier kullanıyordum ve 2021 model bir saatin, 2016 model saatten daha akıcı çalışmıyor olması şaşırtıcı. Bu Normal Bir Şey mi? Samsung Mağzasından Aldım. 

6 Comments
BeyaZenci
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 44mm var bende de. 30 fps baya bazen takılmalar oluyor evet. Ama saatin içinde direkt Android işletim sistemi var belkide bundan dolayı normal geliyo bide saat eskidi artık ama yinede kullanılır iş görür aman aman kasma donma yok yavaşlık vesaire. UI 6 güncellemesi de aldı.
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Normal. S3 tizen işletim sistemi olan bir saat w4 android tabanlı bir saat. Ara sıra küçük kasılmalar olabilir fakat çok oluyorsa saati sıfırlama yapın tekrar deneyin.
Arda-G780G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Aynı şeyi ben de test ettim S3 Frontier'de tek bir donma kasma yokken, watch 4 classic donup duruyor
Rdeniz27
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yaklaşık 9 yıllık bir cihazın, 3 yıllık bir cihazdan daha akıcı çalışması Garip Ediyor. 🤷
Rdeniz27
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 4 Classic'in Gear S3'ten oldukça güçlü bir işlemciye sahip olmasına rağmen neden takıldığını merak ediyorum.
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende de Galaxy watch ve Watch4 classic var. Galaxy watch çok eski olmasına rağmen watch4ten daha iyi çalışıyor gibi geldi Samsung asla tizenden vazgeçmemeliydi belki üzerinde dursalar telefonlara gelir android'e güçlü bir rakip olabilirdi Apple gibi kendi işletim sistemini geliştirmeleri çok iyi olurdu daha iyi optimizasyon ve daha hızlı gelen güncellemeler demek
0 Likes