cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Fit 3 Alınır Mı?

(Topic created on: 3 weeks ago)
119 Views
MKara96
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Öncelikle Merhabalar,

1500 ile 2000 TL arasında bütçem var. Genel kullanım alışkanlığımda önem verdiğim kısımlar ise adım sayısı ve uyku takibi. Daha öncesinde ince bir bilekliğim olduğundan uykuda rahat ediyordum. Bu ona göre büyük. Çok rahatsız eder mi emin olamadım. Diğer merak ettiğim mesele ise bu fiyat bandında daha alınabilir akıllı saat ya da bileklik var mı? Son olarak da kullananlar varsa memnun mu?
8 Comments
XASQUEL
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben fit 2 kullanmıştım baya fit 3 alınır bence
0 Likes
YasinS24FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fit 3 kullanıyorum ve beni 15 gün rahat götürüyor çok güzel bir bileklik almanı şiddetle tavsiye ederim 😊🔥🙏
0 Likes
maccerol
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Fit3 kullandım. Beni hiç üzmedi. İlk bilekliğimdi başka bileklik kullanmadım. Seni üzmez emin olabilirsin. Şimdi watch 7'ye geçtiğim için kutusunda uykuya terk ettim ama alırsan da pişman olmazsın. Şarjı 5 güne yakın gidiyordu 16 altına düşürmemeye dikkat ediyordum ona rağmen 5 gündü.
0 Likes
MKara96
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Çok kararsızım. Beni zorlamayacak bütçe 2K. Fakat aklım bir yandan da Watch FE veya Watch 7 taksit ile al diyor. Genelde bir malı bir kere al iyisini al düşüncesindeyim de bilemiyorum. Watch FE nasıl? 3.5K civarında? Watch 7'de de 5.5K.
maccerol
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben 7'yi hepsiburadadan indirimle 3799 liraya aldım. Ben de senin kafadaydım hata ettim keşke ilk saatim bu olsaymış dedim. Yani eğer sonradan benim gibi terk etmek istemiyorsan biraz zorlayıp 7yi almanı öneririm. He daha sonra alırım biraz daha ucuzlasın dersen de fit3 üzmez seni dediğim gibi
MKara96
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Araştırma yaparken 3799 olayını öğrenmiş bulundum ben de hocam. Çok güzel fiyat ama nasipte olmayınca olmuyor. 5.5K'yi peşin fiyatına üç taksit ile az önce sipariş verdim. Arada kabaca 2.5K fiyat farkı var ama premium bir cihaz günün sonunda her zaman daha mantıklı. Teşekkür ederim tekrardan.
maccerol
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun. Güle güle kullan iyi yapmışsın. Rica ederim. :)
OxpraZa34
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fit 3 kullanıyorum ama öyle telefon aramasında açıp konuşma yapamazsın özelliği yok 1 şarjda bana 4 5 gün gidiyor 13 gün gidiyor diyorlar fakat benim öyle değil kendisinde alvays on display var güzel duruyor alarm falan kurabiliyorsun hesap makinesi falanda var hatta öyle mat sınavından az da olsa kopya çekmiştim 😂 😂 ekranı falan 1.6 inç saat temaları güzel spor falan için yada okul için falan alınır ama onun fiyatına belki redmi Huawei saatler olabilir baksan daha iyi olur eğer azda olsa yardım edebildiysem çözüm olarak kabul etmeni rica ederim 😊
0 Likes