cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Fit 3 İÇİN GÜNCELLEME GERİ ÇEKİLDİ ❗️❗️

(Topic created on: a month ago)
241 Views
чαsín
Expert Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Yapanlara bir daha gelebilir belki ama yapmayanlar tekrardan gelicek o zaman yapabilirsiniz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Güzel bir duyuru.

Bir de RTOS yazısını görmüşken bilgilendirme yapayım.

FreeRTOS, gömülü sistemler için tasarlanmış gerçek zamanlı bir işletim sistemidir. Hafif yapısı ve düşük bellek gereksinimleri ile bilinir. Çekirdek fonksiyonları, görev yönetimi, zamanlayıcılar ve kaynak paylaşımını içerir. Açık kaynak kodlu olması, geliştiricilere özelleştirme ve uyarlama imkanı sunar. IoT cihazlarından endüstriyel otomasyona kadar geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılır. Galaxy Fit serisi bilekliklerde ve Galaxy Buds kulaklıklarda bu işletim sistemi kullanılır.

View solution in context

7 Comments
Solution
enineboyuna06
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Güzel bir duyuru.

Bir de RTOS yazısını görmüşken bilgilendirme yapayım.

FreeRTOS, gömülü sistemler için tasarlanmış gerçek zamanlı bir işletim sistemidir. Hafif yapısı ve düşük bellek gereksinimleri ile bilinir. Çekirdek fonksiyonları, görev yönetimi, zamanlayıcılar ve kaynak paylaşımını içerir. Açık kaynak kodlu olması, geliştiricilere özelleştirme ve uyarlama imkanı sunar. IoT cihazlarından endüstriyel otomasyona kadar geniş bir uygulama yelpazesinde kullanılır. Galaxy Fit serisi bilekliklerde ve Galaxy Buds kulaklıklarda bu işletim sistemi kullanılır.
чαsín
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler 🙏😊
enineboyuna06
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim.
чαsín
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Peki ben bu güncellemeyi yapmıştım One UI 7 bannerı falan da gitmiş bu güncelleme bana tekrardan gelir mi sizce?1742885217988.jpg
enineboyuna06
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Güncellemeden sonra formatlama gibi durumlarda gidebiliyor. Sıkıntı yok bütün güncellemeler gelecektir. Telefonumda yaklaşık 1 ay boyunca geri çekilen güncellemeyi kullandım sorunsuz devam etti güncellemeler.
Giyilebilir Cihazlar
bilgilendirme için teşekkürler sağol varol Dörtyol trendyol 🥲😲🙃
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
slmmm🙃😲🥲 Yasin hocam
0 Likes