Original topic:

Galaxy Ear Buds Sorunu & Terleme

(Topic created on: 10-19-2023 04:42 PM)
294 Views
Suokn
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, yakin zamanda Samsung Buds 2 kulakligini aldim, daha 1 ay olmadan bazi sikintilar gosterdi, biliyorum IPX2 sertifikasina sahip fakat ben bu kulaklikla dus almadim yahu.

Aldim kulakligi gittim sporuma, e sicak memlekette yasiyoruz terliyoruz uzerine sporunda bir payi var, sag kulakligim idman sonuna dogru kapandi, kuruladim koydum bi 20 dakika sonra bir daha taktim, artik sag kulaklik muziklerdeki bassi cizirtili veriyordu, gecer dedim gecmedi, kisa vadede cok sikinti etmesede inanilmaz rahatsiz etti 2 haftada, ardindan yine idmandayken yine terledim malum, asiri terleyen biride degilim bildiginiz ter iste bu seferde sol kulaklik kapandi, yine kuruladim kutusuna koydum ve 20 dakika sonra taktim, bu sefer sol kulakliktan cok daha az ses gelmeye basladi, ortam sesinde sagdan daha fazla ses gelirken sol cozuttu, anlayacaginiz sag kulaklik cizirtili sol kulaklik az sesli bir sekilde daha 1 AY bile olmadan kulaklik ariza verdi.

Bu sorunu nasil duzeltebilirim? Boyle yapmaya devam edecekse yeni kulaklik mi almaliyim ki Buds 2 Pronun IPX7 sertifikasi var fakat 2000 TL daha pahali, onerileriniz nelerdir?
4 Comments
veliağdede
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

En yakın servise götürmeniz daha sağlıklı olacaktır. 

Giyilebilir Cihazlar
Kardesim ya servise git yada o ter ses cikan izgaralari tikatmis olabilir eski bir dis fircasiyla yavasca izgaralari sil acilir sesi duzelir olmaz ise yetkili servise basvurun
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 yi bende kullandım cızırtı ve ses sorunları kronik sanırım onlarda. İlk cihazı servise önderip değişim talebinde bulundum değişti ikinci cihazdada aynını yaşayınca bu kez iadesini istedim ve iadeyi alınca üstüne koyup buds 2 pro aldım kaç ay oldu proda hiçbir sorun yaşamadım.
Adanaliisot
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bir süre bekleyin sonra geçer o . Ben buda 2 pro kullanıyorum. Kulaklığı yikadigim zaman ilk yikadigimda hışırtı geliyor bende de . Bir kaç saat sonra düzeliyor .
0 Likes