Original topic:

Galaxy Buds3 Pro Kalitesi Şaşırtmadı

(Topic created on: 08-23-2024 12:05 PM)
244 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Tekrardan bir sorun gönderisiyle merhabalar😄 Samsung'un üretim kalitesini herkes bilir. Benim de neler çektiğimi bilirsiniz😂 Daha öncesinde sorunlu Galaxy S23 (52 derece sıcaklığa çıkıyordu) ve sorunlu Galaxy Buds2(sol kulaklık %30 iken sağ kulaklık %0 olup kapanıyordu) bilen bilir. Tabii kulaklık için tüketici haklarına başvurup hakkım olanı aldım. 

Konumuz Galaxy Buds3 Pro sağ kulaklık Blade Light sorunu. 10 Temmuz 2024 tarihinde Buds3 Pro ön siparişi verdim. 14 Ağustos'ta elime ulaştı. O zamandan bu zaman kullanıyorum ve bir sorunla karşılaşmamıştım. Sadece ilk gün 2 defasına arama yaptığımda sağ kulaklık 1 saniyeliğine cızırdadı. Sonra bir sorunla karşılaşmadım. Sorun olmadığını sanıyordum ki sol kulaklık maşallah parlarken sağ kulaklığın ışığının sönük olduğunu **bleep** ettim. Kutudan çıkardığımda üstünde nokta hata vardı umursamadım ama bu ışık hatası da artık fazla. Galaxy Buds3 Pro üretim kalitesizliğinden kaynaklı zaten bir sürü gönderi açıldı. Bence bir süre daha bu kulaklıkları sipariş vermeyin. Kimisinin mikrofonu, kimisinin sağ kulaklığından gelen cızırtısı ve benim ışık problemi. Yine önümde bir sürü servis süreci olacağına ve bana inanmayacaklarına adım gibi eminim. En azından elimde fotoğraflı kanıtlar var. Tüketici haklarına başvurur hakkımı alırım. Samsung artık abarttı. Geri dönüşüm yapacaklar diye kalitesiz ürün üretmeye başladılar. Geri dönüşüm evet güzel bir şey ancak fazlası da artık kalitesizliğe yol veriyor. Kulaklığın internetteki görseliyle gerçeği arasında çok **bleep** var. Dokusu ve yakından bakınca görüntüsü tam geri dönüşüm malzemesinden yapılmış gibi. Bundan dolayı da sorunlar ve kalitesizlik doğuyor. 

image

image

Galaxy Buds3 Pro kullanıcıları, siz de bu gönderinin altına sorunlarınızı yazabilirsiniz. Herkes görsün de şimdi sipariş verilmemesi gerektiğini bilsinler. Gönderiyi attıktan sonrada yüksek ihtimalle iletişim bilgilerim istenip aranacağım. Çözüm merkezinden servise yönlendirileceğim. Samsung'u biliyorsunuz. Anca yönlendirirler. Başka yaptıkları bir şey yok. 3 kelime bilirler. Siz servise verin bilgilendirme sağlayacağız, Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, Anlıyorum😂

85 Comments
Giyilebilir Cihazlar
HSKSKSKSMSM sorunlu cihazları üstüne çekmeyi başarıyorsun her seferinde dmsmssmsms
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Vallahi ya bildiğin sorunlu cihaz paratoneriyim😂 Ama Galaxy Buds3 Pro'nun sorunlu çıkma ihtimali çok daha yüksekti. Oldu da maalesef.
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Toprak kardeşim hoş geldin tekrar yoktun epeydir 👍
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hoşbuldum🙂 Evet uzun süre ara vermiştim. Samsung ara vermemi istemediği için sorunlu cihaz gönderiyor sanırım😂
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Var öyle huyları galiba 😂😂😂
Giyilebilir Cihazlar
Umarım bir daha sıkıntılı cihaz gelmez size🤣
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun bu arada 🥲
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim🥹