cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds3 Pro Değişim Cihazı Üretim Hatalı

(Topic created on: a month ago)
260 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Daha öncesinde Buds3 Pro sorunlarımdan bahsetmiştim. Üretim hatalı ayıplı üründü. Sağ kulaklıkta boya lekeleri, iki kulaklıkta da birleşim yerlerinde sıkıntılar ve açıklıklar, sağ kulaklığın ışığında sönüklük ve aramada nadir olan cızırtı sorunu vardı. Kulaklığı servise bıraktım. Değişim talebim olumlu sonuçlandı ve kulaklığın sıfır kutusuyla değişimi yapıldı. 

Dün kulaklığı almaya gittim. Sıfır kutusu bana teslim edildi. Ne olur ne olmaz serviste açayım dedim. Sıfır kutudan boya lekeli ve ışığında siyah siyah nokta lekelerle çıktı. Aynı zamanda sağ kulaklığın birleşim yerinde yine çıkık vardı. Anlayacağınız kulaklık üretim hatalı😂 Sorunları gördüler ve yine servise aldılar. Çalışanlar da kulaklığın daha öncesinde sorunlu olduğundan dolayı toplandığını kabul ediyor ve bana bu sorunlu ürünlerden geldiğini biliyorlar.

image

Olan belli. Samsung ilk üretim kulaklıkların sorunlu olduğunu tespit edip topladıktan sonra zarar etmemek için sorunlu olan ilk üretimleri araya sıkıştırıyorlar. Nasıl olsa anlamayan çıkar ve sorunlu şekilde kullanmaya devam eder. Samsung yine şaşırtmadı. Kulaklık 2. Kez değişim sürecine girecek. 3. Kulaklığım da sorunlu çıkarsa ayıplı mal satmaktan tüketici haklarına başvurumu sağlayacağım. 

Kulaklığı 10 Temmuz 2024 tarihinde ön sipariş verdim. Bugün 10 Eylül 2024 ve kulaklığı sadece 1 hafta kullanabildim😂. Samsung şaka gibi gerçekten. Bir hevesle servise gidiyorum. Değişen sıfır ürün serviste sorunlu çıkıyor ve servise tekrar alınıyor.

Samsung'a tek sözüm şu kulaklıklardaki sorunları çözemeyecekseniz satmayın. Madur olmaktan ben bıktım siz madur etmekten bıkmadınız mı? Satmayın şu ilk üretim cihazları. Bu kadar büyük bir markaya hiç yakıştıramıyorum. Ama böyle bir markadan böyle sorunları görünce de şaşırmıyorum. Galaxy Buds3 Pro sipariş vermeyi düşünüyorsanız uzun bir süre sipariş vermenizi tavsiye etmem. Gürültü engelleme konusunda Buds2 Pro testlerde daha verimli çıktı zaten. Ses kalitesinde aman aman bir fârk yok. Aynı kulaklığın tasarımı değişmiş sadece. Ergonomik değil. Zaten sorunlu. Yine Samsung'un insafına kaldık. Bakalım 1. Üretim mi 2. Üretim mi gelecek yine. Belki de değişim talebimi reddederler. Ebru Elektronik servisi "demekki kulaklıklar böyle ne kadar değişirsek değişelim böyle çıkacak" diyerek kulaklığı bana verir. Ben de Tüketici haklarına başvurumu en kısa sürede sağlamış olurum😊 Samsung'tan beklenen hizmet😃
7 Comments
NaimGalaxys
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 senin şansın yok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Şaka bir yana geçmiş olsun
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Valla ya Samsung yüzümü güldüremiyor😂 Teşekkür ederim🙃
NaimGalaxys
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim
Tolgaa94
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne şansmış be arkadaş sendeki de 😂 pişmiş tavuğun başına gelmez bu senin başına gelenler. 🤣
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle 😂
Giyilebilir Cihazlar
Toprak bozuk cihazları çekme paratonerimisin be mübarek 😃 geçmiş olsun inşaallah sorunun çözülür ♥️
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben öyle olduğumu düşünüyorum artık😂 Teşekkür ederim umarım🥰
0 Likes