cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds2

(Topic created on: 11-01-2024 07:58 PM)
244 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Hayatımda bu kadar kaliteli bir kulaklık görmedim ben. Önceden ikide bi aydan aya çorap değiştirir gibi kablolu kulaklık değiştiriyordum ya sesi gidiyordu ya kulaklığın kendisi gidiyordu. Sonra çakma samsung kulaklık kullandım 8 - 9 ay boyunca o da beni eh işte götürdü ses kalitesi çok iyi değildi ve şarjları çabuk bitiyordu. Sonra kulaklık değiştirdim buds2 aldım. Abi hayatımda bu kadar kaliteli bir kulaklık görmedim ben efsane bir şey. 1.5 yıldır kullanıyorum. Kaç kere düştü (tahminen 30 kere düşmüştür yere) halen sapasağlam sesidir şarjdır kalitesidir. Hiç sıkıntı çıkarmadı bana. Samsung kalitesinden ödün vermiyor maşallah 💪🏻

Alacaksanız paranız varsa kesinlikle samsung öneririm. 
Not: sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
12 Comments
Ozi_S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Aynı şekilde ben de senelerce sizin gibi kulaklık sorunları yaşadım. En sonunda buds 2 aldım, 1 senedir kullanıyorum. Samsung gerçekten yapıyor bu işi. Watch 6 classic alacağım. Ondan sonra buds 3 pro ya geçmeyi planlıyorum. (Tabletim de var tamamen Samsung ekosistemi kuruyorum)
ilkerd
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kablosuz, kulak içi, şu geçirmez, uygun fiyatlı ve sesi güzel kulaklık olarak bang olufsen beoplay ex öneririm. Buds 3 pro olan varsa yorun yapabilir mi?
Giyilebilir Cihazlar
B3p bende düşünüyorum ilerleyen zamanlar (b2nin garantisi bitince alırım muhtemelen)
0 Likes
Ozi_S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro hiç deneyimlemediğim için yorum yapamam ama buds 2 eğer bütçeniz az ise kesinlikle alınır. Hiç kulaktan düşmüyor. Mikrofonu neredeyse telefonunki kadar kaliteli özellikle sessiz yerlerde.(telefonla konuşurken gürültülü ortamlarda biraz yetersiz ama hiç telefonla konuşurken karşı tarafın anlamaması gibi bir problem yaşamadım). Şarjı; ortam sesi veya aktif gürültü engelleme açıkken yaklaşık 4 saat, kapalıyken 5 saat civarı gidiyor. Telefonla konuşurken aralıksız 3 4 saat konuşturuyor. Kutusuna 5 dk koyunca en az yarım saat daha konuşabiliyorsunuz. Yani hızlı şarj oluyor. Bir de kulaklığın yanında uzun bir çıkıntı olmadığı için yan yatarken bile kulağı rahatsız etmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. 😊
Giyilebilir Cihazlar
Benim anc açıkken 6 saat gidiyor aralıksız kulağa takınca
Ozi_S23
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben genellikle telefonla konuşuyorum hiç saf anc ile müzik testi yapmadım 😊
bur_china
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 güzel 🔥❤️
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle samsung yapıyor bu sporu 💪🏻
0 Likes
BatuArorura
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bugün buds 2 ile prosunu aynı anda taktım ve deneyimledim ve tabii ki prosu iyi fakat buds 2 de çok rahat