cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds2 360 Audio

(Topic created on: 02-16-2024 05:44 PM)
390 Views
tunaa22
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar
Baktığım birkaç kaynakta ve resmi sitede Buds2'nin 360 Audio'yu desteklediğini gördüm. Fakat kulaklığım güncel yazılıma sahip olmasına rağmen böyle bir özellik bulunmuyor. Nedeni ne olabilir?
16 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2'nin 360 Audio özelliğini sadece videolarda kullanabilirisn
Giyilebilir Cihazlar
Cozumumu kabul edersen sevinirim
0 Likes
tunaa22
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Wear uygulamasına girdiğimizde 360 Audio'yu aktifleştir tarzı bir sekme olması lazım, Wear'a girdiğim zaman böyle bir sekme bulunmuyor. Bundan bahsetmiştim, teşekkür ederim.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Anladım, şimdi durumu daha iyi anlıyorum. Eğer Samsung Wear uygulamasında 360 Audio özelliğini etkinleştirmek için bir sekme veya seçenek bulunmuyorsa, bu durumda muhtemelen kulaklıklarınızın veya uygulamanın desteklemediği bir özellik olabilir.

Bu durumda, 360 Audio özelliğinin kulaklıklarınızla uyumlu olup olmadığını veya Samsung'un destek sayfasında belirtilen minimum gereksinimleri karşılayıp karşılamadığını kontrol etmeniz önemlidir. Eğer kulaklıklarınızla uyumlu ve gereksinimleri karşılıyorsa, ancak hala 360 Audio seçeneğini bulamıyorsanız, bu durumu Samsung'un müşteri hizmetleriyle paylaşarak daha fazla yardım alabilirsiniz. Umarım bu sorunun çözümü için size yardımcı olabilmişimdir.
tunaa22
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ediyorum
0 Likes
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, cihazınızda jiroskop desteği varmı acaba
0 Likes
tunaa22
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet, var.
Galaxy-A34-5G
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Cihaz desteklemiyor olabilir yetkili birisine sormanızı tavsiye ederim
0 Likes
_KR0N0S_
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
bud 2 proda wear uygulamasını açınca direkt karşına çıkıyor sende çıkmıyor mu?1708098978885.jpg1708098978888.jpg
0 Likes