cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds Pro 2 Şarjı kendi kendine harcama sorunu

(Topic created on: 12-03-2023 09:00 PM)
413 Views
RdmZdn
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba,

Yaklaşık 4-5 aydır Buds Pro 2 kullanıyorum. Cihaz bu arada ufak bir güncelleme bile aldı. Şöyle bir durum **bleep** ettim. Hem kutu hemde kulakluklar %100 dolu bile olsa hiç kullanmama rağmen hem kutunun hem de kulaklıkların deşarj olduğunu gördüm. 
Halbuki yıllar önce aldığım çok ucuz bir bluetooth cihazı kutusu ile birlikte şarj ediyorum ve geçen gün kulaklıkları gördüm belki aylar önce şarj etmiştim. Kontrol ettim ve hala şarjı vardı ve uzun sürede şarj etmeden kullandım.
Bu sizce yazılımsal bir sorun mu yoksa teknik bir sorun mu?
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
9 Comments
AlvarAalto
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
bilgi vermek için değil bilen biri bana da cevap versin diye yazıyorum, find my device için konum bilgisini sağlıyor olabilir mi?
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Evet,açıksa konum atıyor olabilir.Cihazdaki erişimleri ve kulaklıktaki erişimleri kısıtlayın.
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Size bir cevap yazdım..
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Nereye?
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bilgi için teşekkürler. Kulaklıkları az önce telefondan nerede diye kontrol ettim fakat ilk açıldığında eski bir adresi gösterdi, birkaç saniye sonra yeni konumu gösterdi. Dediğiniz gibi olsa, ilk açıldığı anda eski konumu göstermemesi gerekmez miydi? Sonuçta bu mantıkla cihazın belli aralıklar ile bilgi göndermesi lazım ki, ilk gösterdiği adresten ayrılalı neredeyse bir ay olacak.
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bilgi için teşekkürler. Kulaklıkları az önce telefondan nerede diye kontrol ettim fakat ilk açıldığında eski bir adresi gösterdi, birkaç saniye sonra yeni konumu gösterdi. Dediğiniz gibi olsa, ilk açıldığı anda eski konumu göstermemesi gerekmez miydi? Sonuçta bu mantıkla cihazın belli aralıklar ile bilgi göndermesi lazım ki, ilk gösterdiği adresten ayrılalı neredeyse bir ay olacak.
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yorumunuzu kullacının altında bulunan "Cevapla" butanına basarak yaparsanız karşı tarafa bildirim gider ve sizin yorumunuzu görme ihtimali artar 😊
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler Halid 🤣
Béşiktaş
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Wearable uygulamasinin ve saatin guncellemelerini kontrol. Sonrasinda kulakliklari sifirla duzelme olmazsa samsung yetkili servisinden destek alabilirsin.
0 Likes