cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds FE

(Topic created on: 4 weeks ago)
168 Views
DenizA55-TabS9Fe
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba buds fe nasıldır ve fiyatına değermi kullananlar lütfen yazsin

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Buğraa
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bende aynı şekilde araştırıyorum, sesler buds 2 den daha iyi diyenler var. Bu fiyata alınabilecek en iyisi olduğunu söyleyenler de var. Kararsız kaldım ama alacağım sanırım, biraz da samsung ekosistemi olsun diye buds fe tercih edilebilir.

View solution in context

Solution
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aşırı memnunum tavsiye ederim. 6 ay oldu kullanalı

View solution in context

Solution
ahmed_turğut
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kullanıyorum memnunum Ortalama bir seviyede yani böyle çok iyi değil çok kötü değil

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim alalı 4 ay olucak nerdeyse ve buds 2 serisi gibi buds 3 serisi gibi problemli bir cihaz değil tavsiyem ondan bakman haricinde pek memnun kalacağını söyleyemem kısaca söylemek gerekirse BUDS FE bana göre hepsine bin basar çıkardığı en iyi cihaz denilebilir 🥰

Teşekkürler 💫🥰

View solution in context

Solution
Samsun-gtr
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
2 al kardeşim..fe de suya toza dayaniklilik yok daha..

View solution in context

Solution
tahadmn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
3 ay oldu bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar aktif gürültü engellemesi fiyatına göre gayet iyi keza ses kalitesi de öyle eko sistem için düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye ederim trendyoldan 1200₺ gibi bir fiyata almıştım tam fiyat performans bir ürün.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle Fiyatına Değer Bir Ürün 😊👍

View solution in context

7 Comments
Solution
Buğraa
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bende aynı şekilde araştırıyorum, sesler buds 2 den daha iyi diyenler var. Bu fiyata alınabilecek en iyisi olduğunu söyleyenler de var. Kararsız kaldım ama alacağım sanırım, biraz da samsung ekosistemi olsun diye buds fe tercih edilebilir.
Solution
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aşırı memnunum tavsiye ederim. 6 ay oldu kullanalı
Solution
ahmed_turğut
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kullanıyorum memnunum Ortalama bir seviyede yani böyle çok iyi değil çok kötü değil
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim alalı 4 ay olucak nerdeyse ve buds 2 serisi gibi buds 3 serisi gibi problemli bir cihaz değil tavsiyem ondan bakman haricinde pek memnun kalacağını söyleyemem kısaca söylemek gerekirse BUDS FE bana göre hepsine bin basar çıkardığı en iyi cihaz denilebilir 🥰

Teşekkürler 💫🥰
Solution
Samsun-gtr
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
2 al kardeşim..fe de suya toza dayaniklilik yok daha..
Solution
tahadmn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
3 ay oldu bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar aktif gürültü engellemesi fiyatına göre gayet iyi keza ses kalitesi de öyle eko sistem için düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye ederim trendyoldan 1200₺ gibi bir fiyata almıştım tam fiyat performans bir ürün.
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle Fiyatına Değer Bir Ürün 😊👍