Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds Core

(Topic created on: 11-03-2025 01:52 PM)
217 Views
haklisin
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds Core aldım ilk açtığımda ışığı rgb idi kurduktan sonra turuncu oldu geri rgb yapabiliyormuyuz?

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Buds core iade et buds fe al bence

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth 5.4 var birde su ve toz temasında iyi anc şeffaflık modu özellikleri fe de daha iyi 1 ışık var birde buds core de fe de 2 var

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Sen bilirsin yinede

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Avucuma oturuyor yani elime koyunca ben memnunum biraz daha küçük fe de niye dersen batarya kapasitesi daha az çünkü fe nin 479 mha buds core 500 mah yani 22 mha daha fazla core

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bizzat bende buds core aldım anc si çok kötü yarıda bile dışarı ses veriyor ve kulağımdan düşüyordu pedleri değiştirmem rağmen sonrasında buds fe aldım grafiti rengi baya baya memnunum şuan bence dediğim gibi iade edip buds fe alman çok mantıklı

View solution in context

15 Comments
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Buds core iade et buds fe al bence
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Yok buds core teknik özellikleri daha iyi, malzeme kalitesi daha iyi diye herkes buds fe al diyor.
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth 5.4 var birde su ve toz temasında iyi anc şeffaflık modu özellikleri fe de daha iyi 1 ışık var birde buds core de fe de 2 var
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
ışık sıkıntı değil dediğim gibi malzeme kalitesinden öyle sürücüleri olsun mikrofonu olsun core daha iyi
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Sen bilirsin yinede
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bişey sorucam FE mi daha büyük yoksa Core mu çünkü core bana büyük geliyo biraz fe küçükse fe alırım o zaman
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Avucuma oturuyor yani elime koyunca ben memnunum biraz daha küçük fe de niye dersen batarya kapasitesi daha az çünkü fe nin 479 mha buds core 500 mah yani 22 mha daha fazla core
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Güzelmiş o zaman ya benim kulağıma her kulaklık durmuyor bide FE de 3-4 saat kullanınca baş dönmesi oluyormu
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada sanırım iade edicem, kulaklığı 4 saat taktım ve simdi çok kötü oldum birden. Başım çok kötü dönüyor. Keşke almasaydım:/