Original topic:

Galaxy Buds Core kulaklık tekini kaybettim.

(Topic created on: 08-11-2025 12:48 PM)
346 Views
erenalisen
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Başlıkta yazdığı gibi sağ kulaklığını kaybettim bunu tek başına satın alabilir miyim servislerden?

10 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Sigorta varsa verebilirler ama direkt satarlar mı bilmiyorum, Samsung Find uygulamasından baktınız mı?
0 Likes
erenalisen
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Baktım ama sanırsam ben onu sokakta düşürdüm ve paramparça olmuştur şimdiye o yüzden sinyal alamıyorum
Giyilebilir Cihazlar
O zaman paramparça olmuştur, İnanın Samsung'un verdiği garanti bir işe yaramıyor. Benim sol kulaklık yere düşüp çatlamıştı. Mediamarkt'ten almıştım, Yetkili birşey yapamayız dedi. Sigortayla yırttım. Yoksa yapmayacaklardı. Sigorta olsaydı verirlerdi.
0 Likes
erenalisen
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Sigorta değil ama garanti var daha yeni almıştım zaten
Egemen_Kabal
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 Pro kullanım kılavuzunda halihazırda var olan kulaklık teki ile yeni bir kulaklık tekinin nasıl eşleştirilebileceğini anlatan bir rehber vardı. Bunu koyduklarına göre ayrıca temin etmek mümkündür. Ayrıca Buds Core'u bir arkadaşım merak ediyor. Deneyiminizi paylaşırsanız mutlu olurum.
erenalisen
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Şuana kadar memnunum ben ancak beklentiler içerisinde almadım kulaklık olsun diye aldım ses seviyesi yeterli gayet mikrofon karşı taraf benş rahatça duyuyormuş sorun gözükmüyor
0 Likes
Egemen_Kabal
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Gürültü engelleme ve şeffaf mod nasıl?
0 Likes
erenalisen
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Gürültü engelleme çok iyi
0 Likes