Original topic:

Galaxy Buds Core Resmi Olarak Duyruldu

(Topic created on: 06-28-2025 04:54 PM)
432 Views
AlperGlxy
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung, Galaxy Buds FE'nin alt modeli olarak konumlandırılan yeni kablosuz kulaklığı Galaxy Buds Core'u resmi olarak duyurdu.

Yeni kulaklık, Bluetooth 5.4 bağlantı teknolojisini kullanıyor ve AAC ile Samsung Seamless Codec (SSC) gibi gelişmiş ses kodeklerini destekliyor. Tasarım anlamında galaxy buds fe' ye oldukça benziyor.

image

IP54 sertifikası sayesinde toza ve su sıçramalarına karşı dayanıklı olan Galaxy Buds Core, ayrıca Galaxy AI desteğine de sahip. Bu sayede canlı konuşmaları yazıya dökme ve **bleep** çeviri gibi yapay zekâ özelliklerini kullanıcılarına sunacak.
Yeni kulaklığın ilk ortaya çıkan özellikleri ise şöyle:

ÖzellikDetaylar
Bağlantı TeknolojisiBluetooth 5.4
Ses Codec DesteğiAAC, Samsung Seamless Codec (SSC)
Aktif Gürültü Engelleme(ANC)Var
Pil Ömrü (ANC Kapalı)35 saate kadar (şarj kutusuyla birlikte)
Pil Ömrü (ANC Açık)20 saate kadar (şarj kutusuyla birlikte)
Şarj GirişiUSB Type-C
Kablosuz ŞarjVar
Renk SeçenekleriSiyah, Beyaz
Galaxy AI ÖzellikleriCanlı transkript,Çevirmen modu

Haber kaynağı: webtekno
13 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bize Buds 4 lazım
Onda ne gibi yenilikler olucak bende şimdilik en çok bunu merak ediyom
AlperGlxy
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Aynen bende buds 4 tanıtılana kadar kendi kullandığım buds 2'yi değiştirmeyi düşünmüyorum. Buds 3 beklentimin altında kalmıştı umarım buds 4'te işe yarar yenilikler yaparlar
Zafercan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Peki ne zaman çıkıcak? Bu lansmanda çıkmaz mı
AlperGlxy
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Şuan bazı yerlerde satışı var ancak stokta yok olarak gözüküyor. Samsungun temmuz ayında yapacağı galaxy unpacked etkinliğinde tanıtılacak büyük ihtimalle. Ondan sonra satışa açılır
0 Likes
Zafercan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 4 hakkında bahsediyoruz dimi?😅
AlperGlxy
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Pardon karıştırmışım 😅. Buds core için yazmıştım ben
0 Likes
Zafercan
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Sorun yok.😂 peki buds 4 pro ne zaman çıkar ? Fikriniz yada bi araştırdınız mı
AlperGlxy
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Onu daha araştırmadım ancak samsung yaklaşık 2 yılda bir buds2 buds3 gibi ana modelleri tanıtıyor. Buds4'te, buds3'ün tanıtım tarihi baz alındığında ondan iki yıl sonra tanıtılır diye düşünüyorum
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sanırım 2.200 tl civarı bir fiyatı var ve bence daha da düşer tahminimce 1.500 civarına, kablosuz şarj, 35 saat pil ömrü, ai özellikleri, anc olması fiyatına göre oldukça iddialı ama bu fiyatlar buds 3'e yakın olduğu için bütçe arttırılıp o tercih edilebilir.